Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 21 september 2022

COVID niet gevaarlijk voor kinderen, blijkt uit grote peer reviewed studie

Redactie Blckbx
2022 09 21 covid ongevaarlijk kids
3:00

Kinderen met COVID hadden in Duitsland een kans van slechts 1 op 111.111 om aan de ziekte te overlijden en 1 op 4.580 om op de IC te belanden, blijkt uit een peer reviewed studie onder bijna 1,5 miljoen positief geteste Duitse kinderen. De studie legt een bom onder coronamaatregelen voor kinderen.

De studie werd onlangs gepubliceerd in de European Journal of Pediatrics en werd uitgevoerd door artsen, hoogleraren en wetenschappers van gerenommeerde Duitse universiteiten, waaronder de Universiteit van Freiburg, Eberhard Karls Universiteit, Ludwig-Maximilians-Universiteit München, de Universiteit van Dresden en de Heidelberg Universiteit.

Uit de studie blijkt dat het risico voor kinderen zeer gering is om ziek te worden, in het ziekenhuis of op de intensive care te belanden of te overlijden door COVID. ”In het algemeen is de aan SARS-CoV-2 gerelateerde last van een ernstig ziektebeloop of overlijden bij kinderen en adolescenten laag. Dit lijkt met name het geval te zijn voor 5-11-jarige kinderen zonder comorbiditeiten,” zo concluderen de onderzoekers, die de kans op overlijden voor kinderen berekenden op 0,0009 procent (1 op 111.111), de kans op ziekenhuisopname op 0,07 procent (1 op 1.408) en de kans om op de intensive care te belanden op 0,022 procent (1 op 4.580).

De onderzoekers geven aan dat de werkelijke percentages waarschijnlijk zelfs nog lager zijn, omdat de resultaten zijn gebaseerd op kinderen die positief hebben getest op het virus, terwijl er ook heel veel besmettingen waren bij kinderen die niet met een test zijn vastgesteld. Daarnaast is het onderzoek uitgevoerd in de tijd voor omikron, toen het virus nog minder onschuldig was.

Bom onder maatregelen

De resultaten van het onderzoek leggen een bom onder de coronamaatregelen gericht op kinderen. In Duitsland is, onder aanvoering van gezondheidsminister Karl Lauterbach, net de nieuwe wet op de infectiebescherming goedgekeurd. Deze wet geeft deelstaten de mogelijkheid om in het najaar tijdens het griepseizoen weer strenge maatregelen in te voeren, ook voor kinderen en op scholen.

Net als in veel andere landen waren kinderen in Duitsland de afgelopen jaren slachtoffer van schoolsluitingen, het verplicht dragen van mondmaskers en werden ze geprikt met experimentele vaccins. In sommige landen, zoals de Verenigde Staten, werden de injecties zelfs verplicht gesteld voor kinderen om naar school te kunnen gaan.

Door de maatregelen steeg het aantal zelfmoorden en psychische problemen onder kinderen explosief. Ook liepen veel kinderen leer- en ontwikkelingsachterstanden op en waren er vanwege de lockdowns meer gevallen van kindermishandeling in de huiselijke kring. De aan hen toegediende ‘vaccins’ worden bovendien steeds vaker in verband gebracht met ernstige bijwerkingen als myocarditis, pericarditis, het samenklonteren van het bloed en het veroorzaken van vruchtbaarheidsproblemen. Aangezien de vaccins gebaseerd zijn op een gloednieuwe techniek, die zich nog in de testfase bevindt, is geheel onbekend of er op lange termijn gezondheidsrisico’s kunnen optreden.

Vorige week bleek uit een onderzoek van vooraanstaande hoogleraren en professoren van Amerikaanse en Britse universiteiten dat voor iedere COVID-ziekenhuisopname die een boosterinjectie voorkomt 18-98 jongeren met zware bijwerkingen in het ziekenhuis eindigen.

Lauterbach teruggefloten

In Duitsland werd gezondheidsminister Karl Lauterbach enkele dagen geleden gedwongen om geplande coronamaatregelen voor kinderen af te zwakken. Lauterbach wilde leerlingen in Duitsland na een besmetting pas weer naar school laten gaan na het overhandigen van een bevestigde negatieve test van een officieel testcentrum.

Dat is nu voorkomen door artikel 34 in de nieuwe wet op de infectiebescherming te schrappen. Daarin was geregeld dat COVID-19 moest worden opgenomen op de lijst van besmettelijke infectieziekten zoals pest en cholera.

Minister van Onderwijs Karin Prien (CDU) van Sleeswijk-Holstein noemde dat eerder 'een ramp voor de leerlingen'. Ook Sascha Karolin Aulepp, senator voor kinderen en onderwijs van Bremen, uitte felle kritiek. "Om corona nog steeds als een dodelijke ziekte voor kinderen te bestempelen laat zien welke kijk Karl Lauterbach op kinderen heeft. Een dergelijke aanpak houdt gezonde kinderen massaal weg uit kinderdagverblijven en scholen."

Wat overeind is gebleven in de wet, is de mogelijkheid voor deelstaten om op scholen opnieuw een maskerplicht en verplicht testen in te voeren, mocht de 'pandemische' situatie daar om vragen.

Ook blijft het in Duitsland, net als in Nederland, mogelijk voor kinderen om zich te laten prikken met een vaccin, waarvan bekend staat dat het de overdracht van het virus niet tegenhoudt, voor een virus dat voor hen praktisch nul risico oplevert.

Over stichting blckbx

Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we ervoor zorgen dat we de kosten zo minimaal mogelijk houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je dit artikel waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Natuurlijke-immuniteit

Had er beter tegen “Coronavaccinatie”gewaarschuwd kunnen worden, zoals Prof. Dr. Jan Grandjean
(Champions League winnaar onder cardiologen zal hem niet tekort doen)?
In een interview met black box wees hij er nog op dat zo’n “vaccinatie” onder gezonde jongeren bij hem nooit door de ethische commissie zou zijn gekomen.
https://www.blckbx.tv/corona/hier-is-sprake-van-mind-control-jan-grandjean
0

Dan toch maar de coronapas zoals door de Raad van State voorgesteld !
Of is er nog een optie voor luchtfilters in klaslokalen?
Tip aan ouders organiseer een inzamelingsactie voor een luchtfilter in het klaslokaal!

Requin

Durft deze site niet de feiten te tonen dat de pandemie totale fake opzet is om mensen uit te roeien. OCCAM gaf zeer veel onomstotelijk bewijs dat hiet nooit werd gepubliceerd; weinig
'respectvol'! De boronglas ampullen al besteld voor Wuhan!

"...les peureux et les stupides y croiront et demanderont à être traités. Nous aurons pris soin d’avoir prévu le traitement, un traitement qui sera la solution.
La sélection des idiots se fera ainsi toute seule : ils iront d’eux-mêmes à l’abattoir!"

Lafbekken die de feiten niet willen zien genieten géén respect!

Cookies op deze website