Lightbox Image
Afbeelding:
Ben jij graag de spin in het web?

Vacature: allround producer (freelance)

Blckbx.tv is Nederlands snelst groeiende onafhankelijke online nieuwsplatform met internationale ambities. Wij werken aan een hoogwaardige programmering waarin veel onbesproken thema’s worden behandeld, problemen en systemen worden blootgelegd, maar ook oplossingen worden aangereikt. Met meer dan 2,5 miljoen views per maand en 164.000+ abonnees bouwen we aan een best-in-class nieuwsplatform met dagelijkse journaals. Vanuit wérkelijke journalistieke overtuiging. Dat vraagt om een verdere professionalisering en uitbreiding van ons team.

Blckbx today 220509 2

Daarom zoeken wij ambitieuze mensen, gedreven en vol passie. Toppers in hun vak. Ervaren. Professioneel. Resultaatgericht. Samen werken we aan onze missie: met kritische en integere content een meer bewuste samenleving stimuleren waarin respect, democratie, persvrijheid en de vrijheid van meningsuiting geborgd blijven.

Voor het nieuws- en actualiteitenprogramma blckbx today zijn we op zoek naar een freelance allround producer.

Profielschets

Het nieuws en actualiteitenprogramma 'blckbx today' wordt drie keer per week live uitgezonden. Hiervoor zijn we op zoek naar een gedreven producer die op een pakkende manier het team kan faciliteren. Ben jij een stressbestendig organisatietalent die het overzicht kan bewaren? Houd je van aanpakken en blijf je goed de grote lijnen zien? En lijkt het je wat om je steentje bij te dragen aan Nederlands snelstgroeiende onafhankelijke online nieuwsplatform?

Jouw taken:

Als allround producer ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en productie voor het project. Dit doe je samen met het redactie- en techniekteam. Als producer ben je de spin in het web binnen het blckbx team. Je zorgt ervoor dat het proces achter de schermen van elke blckbx today uitzending van begin tot eind gestroomlijnd verloopt. Hieronder vallen taken zoals het maken van een callsheet, het schrijven van het final script en het stroomlijnen van de uitzending. Daarnaast ben je bezig met aankomende planningen, organiseren van ad-hoc livestreams en speciale thema-uitzendingen.

Wij bieden:

  • Een interessante functie met veel afwisseling en verantwoordelijkheid;

  • Een warm familiegevoel direct bij binnenkomst;
  • Een plek waar je echt het verschil kan maken
  • en kan bijdragen aan een betere wereld met integere en échte onderzoeksjournalistiek.

Het betreft een functie op freelancebasis waarbij je in de pool met onze andere producer kan invallen daar waar nodig.

Enthousiast?

Bij interesse in deze vacature ontvangen wij graag een motivatiebrief met daarin waarom jij en blckbx een match zijn, wat je aanspreekt en hoe jij met jouw producerskills het nieuwsprogramma van blckbx naar een hoger niveau zou willen tillen.

Reageren kan via HR@blckbx.tv

Cookies op deze website