Lightbox Image
Afbeelding:
Word jij Marketeer voor blckbx?

Vacature: (Online) Marketing & Social Media

blckbx is Nederlands snelstgroeiende onafhankelijke online nieuwsplatform met internationale ambities. Met een klein en gedreven team werken we aan een hoogwaardige programmering waarin onbesproken thema’s worden behandeld, problemen en systemen worden blootgelegd en ook oplossingen worden aangereikt. Met meer dan 2,5 miljoen views per maand en 164.000+ abonnees bouwen we aan een best-in-class nieuwsplatform met drie keer in de week een live 'journaal’ (blckbx today), lange interviews, reportages over actuele onderwerpen, inspirerende documentaires en livestreams van relevante evenementen. Momenteel werkt een team vrijwilligers aan de bouw van een nieuwe studio waarin we nieuwe formats gaan ontwikkelen binnen het thema ‘perspectief’. In het najaar verwachten we met de eerste twee nieuwe programma's van start te gaan.

Blckbx vacature

Om onze (groei) ambities waar te kunnen maken, zijn we op korte termijn op zoek naar een freelancer Marketing & Social Media om het Marketing & Community team te ondersteunen. Het betreft een freelancefunctie van minimaal 8 uur per week op maandag, woensdag of vrijdag. De ideale bijbaan naast je studie bijvoorbeeld. Het aantal uren en de werkzaamheden zijn in overleg eventueel uit te breiden.

Jouw taken?

Op maandag, woensdag of vrijdag draag je zorg voor alle (online) marketingwerkzaamheden rondom de live blckbx today uitzending van die dag. Dat betekent dat je zorgt voor de livestreams, de visuals, de teksten en alle communicatie op de site, onze social mediakanalen en de nieuwsbrief. Daarbij werk je nauw samen met je collega's van de redactie en techniek. Je werkdag start rond 13 uur wanneer de redactie de onderwerpen voor die dag bepaald heeft en eindigt na de laatste werkzaamheden direct na de uitzending. Dat is meestal rond een uur of 21.00. Verder plaats je content op de website en de verschillende social mediakanalen, en verstuur je de e-mail nieuwsbrieven.

Wij zoeken jou als je...:

... een bijdrage wil leveren aan onze missie: met kritische en integere content een bewuste samenleving stimuleren waarin respect, democratie, persvrijheid en de vrijheid van meningsuiting geborgd blijven.
... ambitieus en een teamplayer bent;
... in een dynamische start-up omgeving waarde wil toevoegen;
... een hands-on mentaliteit hebt;
... een brede interesse hebt in of al kennis hebt van (online) Marketing & Social Media;
… creatief bent met beeld en tekst;
... de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst.

Wij bieden:

  • Een kans om jezelf te ontwikkelen op het gebied van Marketing & Social Media;
  • Een dynamische werkomgeving waarbij je op verschillende gebieden veel kan leren;
  • Een gezond en smakelijk diner, verzorgd door enthousiaste vrijwilligers op de dag dat je blckbx today werkzaamheden uitvoert;
  • Een toffe werkplek in de blckbx studio in Edam;
  • Een jong en ambitieus team waar je écht onderdeel van uitmaakt.

Enthousiast?

Help jij mee om met blckbx nóg meer impact te maken? Stuur dan een mail met je motivatie en CV naar hr@blckbx.tv. Hopelijk tot snel!

Cookies op deze website