Lightbox Image
Afbeelding:
Heb jij een sterk kloppend journalistiek hart?

Vacature: Video Editor

blckbx is Nederlands snelstgroeiende onafhankelijke online nieuwsplatform met internationale ambities. Met een klein en gedreven team werken we aan een hoogwaardige programmering waarin onbesproken thema’s worden behandeld, problemen en systemen worden blootgelegd en ook oplossingen worden aangereikt. Met meer dan 2,5 miljoen views per maand en 164.000+ abonnees bouwen we aan een best-in-class nieuwsplatform met drie keer in de week een live 'journaal’ (blckbx today), lange interviews, reportages over actuele onderwerpen, inspirerende documentaires en livestreams van relevante evenementen. Momenteel werkt een team vrijwilligers aan de bouw van een nieuwe studio waarin we nieuwe formats gaan ontwikkelen binnen het thema ‘perspectief’. Na de zomer starten we al met het eerste nieuwe programma; ‘blckbx wake-up' wat op dinsdag- en donderdagochtend live wordt uitgezonden.

2022 10 05 Vacature video editorjpg

Deze ontwikkelingen én onze ambities om te blijven groeien, vragen om een verdere professionalisering en uitbreiding van ons team. Daarom zoeken we ambitieuze en gedreven mensen vol passie om samen te werken aan onze missie: met kritische en integere content een bewuste samenleving stimuleren waarin respect, democratie, persvrijheid en de vrijheid van meningsuiting geborgd blijven.

Om onze (groei) ambities waar te kunnen maken, zijn we op zoek naar een video editor.

Profielschets

Je hebt ruime ervaring met het bewerken van videocontent in Adobe Première en alle aanverwante pakketten in het Adobe-pakket zoals Illustrator, Photoshop en After Effects. Je bent gewend om snel en onder tijdsdruk creatieve prestaties te leveren. Ook vind je het leuk om samen met een programmamaker een item te produceren en proactief inhoudelijk mee te denken.

Wij bieden:

  • Een interessante functie met veel afwisseling en verantwoordelijkheid;
  • Een warm familiegevoel direct bij binnenkomst;
  • Een plek waar je echt het verschil kan maken;
  • Drie keer per week een gezond en smakelijk diner, verzorgd door onze huiskok;
  • Een toffe werkplek in de blckbx studio in Edam;
  • Ruimte voor het inbrengen van nieuwe ideeën;
  • Een kans om bij te dragen aan een bewustere wereld met integere en échte onderzoeksjournalistiek.

Het betreft een functie op freelancebasis waarbij je in de pool met onze andere Editors kan invallen daar waar nodig.

Enthousiast?

Help jij mee om met blckbx nóg meer impact te maken? Stuur dan een mail met je motivatie en CV naar hr@blckbx.tv. Hopelijk tot snel!

Cookies op deze website