Lightbox Image
Afbeelding:
Heb jij een sterk kloppend journalistiek hart?

Vacature: Video editor

Ken je blckbx? Nederlands snelst groeiende, onafhankelijke online nieuwsplatform met internationale ambities. Wij werken aan een hoogwaardige programmering waarin onbesproken thema’s worden behandeld, problemen en systemen worden blootgelegd, maar ook oplossingen worden aangereikt. Met meer dan 2,5 miljoen views per maand en 164.000+ abonnees bouwen we aan een eersteklas nieuwsplatform met dagelijkse journaals, een goed gevulde website en sociale mediakanalen. Vanuit een wérkelijk journalistieke overtuiging. Die ambitie vraagt om een verdere professionalisering en uitbreiding van ons team.

2022 10 05 Vacature video editorjpg

Daarom zoeken wij ambitieuze mensen, gedreven en vol passie. Toppers in hun vak. Ervaren. Professioneel. Resultaatgericht. Om samen te werken aan onze missie: met kritische en integere content een meer bewuste samenleving stimuleren waarin respect, democratie, persvrijheid en de vrijheid van meningsuiting geborgd blijven.

Op dit moment zijn we op zoek naar een video editor.

Profielschets

Je hebt ruime ervaring met het bewerken van videocontent in Adobe Première en alle aanverwante pakketten in het Adobe-pakket zoals Illustrator, Photoshop en After Effects. Je bent gewend om snel en onder tijdsdruk creatieve prestaties te leveren. Ook vind je het leuk om samen met een programmamaker een item te produceren en proactief inhoudelijk mee te denken.

Wij bieden:

  • Een freelance vergoeding o.b.v. 40 uur in de week;
  • Een gezellig, ambitieus en enthousiast team;
  • Ruimte voor het inbrengen van nieuwe ideeën;
  • Een werkomgeving waarin integere en échte onderzoeksjournalistiek hoog in het vaandel staat.

Het betreft een vaste functie voor 40 uur per week in de (nieuwe) blckbx-studio in Edam. De functie gaat zo spoedig mogelijk van start.

Meer informatie?

Heb je vragen over de functie? Neem dan gerust contact op via HR@blckbx.tv

Enthousiast?

Dan ontvangen wij graag jouw CV en portfolio.

Reageren kan via HR@blckbx.tv

Cookies op deze website