Lightbox Image
Afbeelding:
Deel je mening of ga een open en stevig gesprek aan, maar houd het netjes en respectvol

Content- & communityrichtlijnen

Met kritische en integere content dragen wij bij aan een bewuste samenleving waarin alles bevraagd mag worden. Waarin respect, democratie, persvrijheid en de vrijheid van meningsuiting gewaarborgd blijven en waarin censuur geen plek heeft. We willen helpen bouwen aan een betere samenleving dankzij ideeën en oplossingen die vanuit collectieve denkkracht ontstaan. Verbinding is daarbij van essentieel belang.

Vacatures blckbx logo

We hebben deze richtlijnen opgesteld, zodat iedereen zich zo vrij mogelijk kan uitdrukken en dat iedereen zich thuis voelt in onze omgeving. Zowel op onze eigen website als op onze Social Media kanalen. We bieden ruimte voor stevige, maar altijd eerlijke en respectvolle discussies. Integriteit en respect zijn belangrijke waarden voor ons. Met de mensen, voor de mensen en door de mensen. Daar staan wij voor.

Wat hoort er wat ons betreft niet thuis in een open en eerlijk debat, chat of online discussie?

  • Elke vorm van pesten of lastigvallen;
  • Aanmoedigen van geweld;
  • Dreigen om een persoon, een groep mensen of iemands eigendom te schaden;
  • Haatzaaiende uitlatingen of inhoud waarbij mensen worden gediscrimineerd of waarbij discriminatie of geweld wordt aangemoedigd op basis van ras, kleur, etniciteit, nationaliteit, religie, seksuele geaardheid of handicap;
  • Demoniseren van groepen op basis van (vermeende) schuld van een aantal individuen
  • Spam: ongewenste commerciële informatie of reclame die niet past bij de inhoud van onze berichten.
  • Herhaaldelijk opdringen van je mening. Het staat iedereen vrij om zijn of haar mening te geven op een respectvolle en nette manier. Echter, je mening continu opdringen vinden wij hier niet thuishoren. Mocht je dit wel willen doen, dan kan je natuurlijk altijd een eigen kanaal opstarten.

Dus deel je mening, ga met mensen in gesprek of ga een stevige discussie niet uit de weg; maar houd het netjes en respectvol. Laten we samen die betere samenleving bouwen waarin voor iedereen een plek is. Zien wij een reactie die wat ons betreft in strijd is met dit gedachtegoed, dan vragen we je om je uitspraak te nuanceren of – indien nodig – verwijderen we de betreffende content.

Bekijk ook de FAQ: veelgestelde vragen over blckbx

Flavio Pasquino, oprichter van blckbx, vindt het erg belangrijk om met iedereen in contact en verbinding te blijven en daarom heeft hij deze video opgenomen waarin hij antwoord geeft op een aantal vragen.

Cookies op deze website