Lightbox Image
Afbeelding:

Contact met blckbx

LET OP: we krijgen erg veel e-mails van enthousiaste en betrokken mensen. Hoewel we proberen alle mails te lezen, hebben we niet de gelegenheid om overal (persoonlijk) op te reageren.

Redactie

Heb jij unieke tips of bijzondere onderwerpen voor de redactie?
Vul het contactformulier voor de redactie in!

Het is goed om te beseffen dat de meeste zaken die in het nieuws zijn of op sociale media circuleren vaak al (langer) bij de redactie bekend zijn. Dus bericht ons vooral als je bijzondere, unieke kennis hebt over relevante onderwerpen. Zaken die urgent zijn, in het buitenland spelen en/of die het nieuws in Nederland nog niet hebben bereikt.

Finance

Vragen over donaties of andere geldzaken kan je stellen door een e-mail te sturen naar finance@blckbx.tv. Gelet op de hoeveelheid e-mails die wij ontvangen, help ons door in het onderwerp van je e-mail heel duidelijk te maken waar je e-mail over gaat.

Klokkenluiders

Heb jij belangrijke & betrouwbare informatie uit eerste hand, maar wil je om welke reden dan ook wél anoniem blijven voor het publiek? Dat kan! Ga daarvoor naar onze speciale klokkenluiders-pagina en kijk hoe je in alle veiligheid contact op kan nemen met Flavio en de redactie.

Organisatiegegevens blckbx

Stichting BLCKBX
Energiestraat 4
1135 GD Edam

Stichting BLCKBX is ingeschreven bij de kamer van koophandel onder het nummer: 80597696


Cookies op deze website