Lightbox Image
Afbeelding:

Contact met blckbx

Redactie

Voor tips en onderwerpen kan je e-mailen met de redactie.

LET OP: we krijgen erg veel mails binnen van enthousiaste mensen. We proberen alle mails te lezen, maar hebben geen gelegenheid om overal op te reageren.

Het is goed om te beseffen dat de meeste zaken die in het nieuws zijn of op sociale media circuleren ook al (meestal langer) bij onze redactie bekend zijn. Dus e-mail ons vooral als je bijzondere, unieke kennis hebt over relevante onderwerpen, zaken die belangrijk zijn en in het buitenland spelen en die het nieuws in Nederland nog niet hebben bereikt.

Help ons ook door in het onderwerp van je e-mail heel duidelijk te maken waar je e-mail over gaat. Dankjewel! Het mailadres is redactie@blckbx.tv of je kunt gebruikmaken van het contactformulier voor de redactie.

Team versterken?

Wij zoeken ambitieuze mensen, gedreven en vol passie. Toppers in hun vak. Ervaren. Professioneel. Resultaatgericht. Samen werken we aan onze missie: met kritische en integere content een meer bewuste samenleving stimuleren waarin respect, democratie, persvrijheid en de vrijheid van meningsuiting geborgd blijven.

Bekijk hier de vacatures.

Finance

Vragen over donaties of andere geldzaken kan je stellen door een e-mail te sturen naar finance@blckbx.tv. Omdat we onze organisatie nog aan het uitbouwen zijn doen we ons best om zo snel mogelijk op belangrijke e-mails te antwoorden, maar kunnen we niet garanderen dat we op elke e-mail antwoorden. Help ons door in het onderwerp van je e-mail heel duidelijk te maken waar je e-mail over gaat.

Klokkenluiders

Heb jij belangrijke & betrouwbare informatie uit eerste hand, maar wil je om welke reden dan ook wél anoniem blijven voor het publiek? Dat kan! Ga daarvoor naar onze speciale klokkenluiders-pagina en kijk hoe je in alle veiligheid contact op kan nemen met Flavio en de redactie.

Cookies op deze website