Lightbox Image
Afbeelding:
Livestreams 06 april 2022

blckbx today: EU kritisch op Hongarije, IPCC-klimaatrapport stuurt aan op gedragsverandering en meer

Redactie Blckbx

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Willemwillem

Maar wat iedereen vergeten lijk te zijn is het tijdspanne waarin de onderhandelingen inzake de kapjeskoop tussen ministerie en Van L. plaats vond. Het was in het voorjaar van 2020 en dat geeft in het licht van de bemoeienis van Hugo de Jonge, bijgenaamd de prikpooier, met deze kapjesaankoop toch wel te denken.
Immers het hele voorjaar en zomer van datzelfde jaar zou volgens Hugo de Jonge het dragen van de mondkapjes niets (niets dus!!) toevoegen aan de volksgezondheid en het dragen van een niet medisch mondkapje schijnveiligheid zijn.

Willemwillem

Als de Minister deze overtuiging in het openbaar ventileert, waarom moest er dan in dezelfde tijd mondkapjes worden aangekocht? Afgezien van de duistere deal met Sywert van L.; wat bewoog het ministerie op het moment dat een groot deel van de middenstand door de “maatregelen” werd verwoest, om in dezelfde tijd geld te gaan verspillen aan schijnveiligheid?
Zo zie je maar. De minister toetert luidruchtig in het rond dat mondkapjes niets toevoegen terwijl hij op hetzelfde moment bemoeienis heeft met de aankoop ervan om enkele maanden later de schijnveiligheid te verplichten?

Cookies op deze website