Lightbox Image
Afbeelding:
Livestreams 14 juni 2024

Samenstelling nieuwe kabinet | Hugo de Jonge en ongevaccineerden | Invloed big tech op onafhankelijke journalistiek | DWIV #8

Redactie Blckbx

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
MG

Thomas Bruning heeft het maar over een crisistijd danwel oorlogstijd met corona. Het was echter een plandemie en totaal geen pandemie. De griep verdween en corona kwam ervoor in de plaats. Rutte hield een toespraak over de zogenaamde oorlog tegen het virus. Ik moet nog wachten op zijn nieuwe speech waarbij het virus de capitulatie heeft getekend. We zijn gewoon bedonderd door de WHO en de regering en de push met de mRNA gifspuiten. De WHO, de overheid, big Pharma en de main stream media hebben enorme schade veroorzaakt met deze coronaleugen. Het recht zal zegevieren en ze horen berecht en veroordeeld te worden.

MG

Russia Today is gewoon via een VPN verbinding op internet te bekijken. Het is gewoon bezopen om dan een ban te hanteren. Dat is gewoon een teken van zwakte omdat men in het Westen ons wil doen geloven dat Poetin op een moment wakker werd in februari 2022 en dacht er goed aan te doen om Oekraïne eens aan te vallen. De hele voorgeschiedenis wat tot deze oorlog heeft geleid, wat Thierry Baudet met het Oekraïne referendum al had voorspeld. Het westen wil gewoon de werkelijkheid negeren en hun eigen regime change politiek (wat ook in Oekraïne is uitgevoerd in 2014) schoonpraten. Het westen heeft ook het Minsk akkoord getorpedeerd.

Cookies op deze website