Lightbox Image
Afbeelding:
Livestreams 25 januari 2022

Nabeschouwing persconferentie: Met boeiende gasten, humor en muziek...

Redactie Blckbx

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Anja1111

Wat ziet jullie website er nu prachtig uit! Ik ben erbij vanavond. Tot straks!

daan

juridische hulp gevraagd voor hongarije ..

orban viktor zit duidelijk er tot zijn oren in ...incls vrienden en vermoedelijk ook familie.

langzaam maar zeker maakt hij het leven onmogelijk voor ongevaxxten in hongarije ... omdat hij net zo machtig is als een diktator en de mensen eigenlijk niets meekrijgen van wat er echt aan de hand is , is er ook niet veel tegenstand ook al vallen ze als vliegen agv vaccinatie omdat zij gewoon niets weten van wat het is en de gevaren etc etc etc ... zeg dat hier 500 doden agv covid in eerste instantie zijn gevollen , de rest zijn vaxx doden en ziekenhuis-opname doden...

hij gebruikt zijn ``videsz`` partij als knokploeg ...kan door zijn achtergrond als jurist zijn vriendjes als rechter plaatsen en hier gebruik van maken ...

het alternatief is links stemmen voor de mensen ...echter zij begrijpen politiek niet want we weten natuurlijk allemaal wat er gebeurt als je daarop stemt.

terwijl ze tegen claimen te zijn zullen ze in 1 keer 180 graden omdraaien en het EU beleid volgen.


de enige partij die er tegen is , mi hazank en de doktoren die awareness bij de mensen proberen te kweken, worden regelmatig tegengewerkt/geintimideerd door knokploed of politie en soms zelfs opgesloten ..


in april zijn verkiezingen echter de mi hazank partij is niet groot en is eigenlijk een aspirant partij die niets te vertellen heeft noch fondsen heeft .

enige oplossing is dat van buiten t land juridische stappen genomen moeten worden tegen het vaxx beleid ...daarbij ook de corruptie blootleggen van de huidig zittende partij..

dus , advocaten en nederlandse hongaren die samen willen werken om t leven van orban en zijn vriendjes wat moeilijker te maken...cq bloot te leggen en ze te verwijderen uit t politieke firmament.

gaarne uw input ...en hulp ...

Cookies op deze website