Lightbox Image
Afbeelding:
Buitenland 05 april 2022

Ukraine on Fire! Kijk en vorm je mening over het conflict …

Redactie Blckbx
Lees meer over: blckbx import Oekraïne Rusland

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
freebit

Bedankt voor deze interessante documentaire en vooral ook een bedankje voor de ondertitelaar(s) ! Putin lijkt nog de meest verstandige politicus te zijn die zich bovendien nog het beste kan beheersen en niet als een klein kind begint te spartelen als hij zijn gelijk niet krijgt (zoals de Amerikanen)
Dus als ik het goed begrepen heb hadden we al een paar keer 'bijna' een nucleaire oorlog.. Vooral ook toen de Amerikanen niet tolereerden dat er Russisch materieel bij Cuba gestationeerd zou kunnen worden dat veel te dicht bij Washington in de buurt was. Maar dan wel de hele wereld in opruien als Putin raketten in zijn achtertuin weigert..

LibertyCity

Allereerst dank voor het delen van deze docu en zoals @freebitmarco schrijft: dank aan de ondertitelaars!

Nadat mijn vertrouwen in de regering, EU, VN en andere instituties na de verworpen uitslagen van de diverse referenda, waaronder het Oekraïenereferendum tot onder het vriespunt was gedaald, is mijn vertrouwen naar een nog verder dieptepunt gedaald.

Ook zie ik zeer sterke parallellen met hoe in Nederland de oppositie wordt behandeld. Ook constante demonisering als extreem rechts. Constant de bevolking dwingen een kant te kiezen. Kies je niet "de goede kant" dan wordt je gecanceld.

Cookies op deze website