Lightbox Image
Afbeelding:
Heb jij belangrijke & betrouwbare informatie uit eerste hand, maar wil je om welke reden dan ook wél anoniem blijven voor het publiek? Dat kan!

Klokkenluiders

Steeds meer mensen beseffen hoe belangrijk het is dat sommige informatie echt openbaar gemaakt moet worden.

Soms heb je in het kader van je werk wetenschap van zaken die belangrijk zijn om aan de wereld gewoond te worden. Of heb je toegang tot informatie die van grote maatschappelijke waarde is, maar bewust achter wordt gehouden. Vaak wordt uiteindelijk toch maar geen actie ondernomen omdat men zich zorgen maakt over de mogelijke gevolgen van meewerken aan het publiek maken van deze informatie. Dat is begrijpelijk, maar zonde.

blckbx begrijpt die zorg en wil er alles aan doen om jou in staat te stellen in alle veiligheid contact met ons op te nemen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat derden-ook buiten ons medeweten- kunnen meelezen of meeluisteren.

Lees onderstaand het simpele stappenplan om veilig contact met ons op te nemen.

Threema app - een simpele en volledig veilige start

We hebben de veiligste messenger app voor je uitgezocht die we konden vinden. Het Zwitserse Threema, dat al sinds 2012 bestaat en als eerste end-to-end-encryptie hanteerde. De app is betaald, en kost eenmalig euro 2,99. Dat vinden wij juist een goed teken. Volg de volgende stappen en treedt 1:1 in contact met Flavio of de redactie.

  1. download de app Threema via de Appstore of via threema.ch, dit kost je eenmalig 2,99 euro;
  2. je krijgt dan (zonder dat je een mailadres of telefoonnummer hoeft te koppelen) een unieke eigen Threema ID;
  3. scan onderstaande QR code van onze blckbxID met jouw Threema app en je kan een chat met ons starten;
  4. geef in de chat kort aan waar het over gaat en waarom jouw informatie betrouwbaar is;
  5. daarna kunnen we een (end-to-end encrypted) video-chat opzetten waarbij jij kan zien dat je met Flavio spreekt en Flavio jou kan zien en waarin je je desgewenst kan legitimeren. Dit is het moment dat we verder kunnen praten en mogelijke vervolgstappen kunnen zetten.

scan de QR code met je Threema app zodat je ons veilig een bericht kan sturen.

Klokkenluiders Threema ID van blckbx


Cookies op deze website