Lightbox Image
Afbeelding:
Livestreams 19 september 2022

blckbx today #76: Blackouts op komst? | Machtsverschuivingen Oost-Europa | Hypocriet Martha's Vineyard

Redactie Blckbx

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
frutt56

Blackbox blijft me verbazen. Laura de amerika expert legt iets heel simpels zo chaotisch uit dat er geen touw aan vast te knopen is.
Martha's Vineyard is een amerikaans VVD bolwerk. De mensen noemen zich 'liberals' en in de VS worden die ook 'the progressives' genoemd. Op het hele eiland hangen posters met 'Vluchtelingen en BLM welkom, wij maken geen verschil'. Vervolgens stuurt De Santis twee vliegtuigen met 25 illegalen (grotere vliegtuigen kunnen er niet landen) die kant op en het eiland gaat compleet uit hun dak.
's Zomers wonen er 20.000 bewoners plus 200.000 toeristen. Nu komen er, buiten het seizoen, 50 latino's en er is geen plaats.

Witboek

48:00 Frankrijk heeft 28 vd zo'n 56 kerncentrales uitgezet,hoogstwaarschijnlijk ten faveure van de duurzaanheidsmythe, maar is tegelijkertijd ook een nieuwe kerncentrale aan het bouwen, die al astronomisch veel geld heeft gekost. De bouw duurt en duurt maar en is nog niet klaar (?) Of hij was klaar, maar er schijnen veel opstartproblemen te zijn. Daarnaast wordt er natuurlijk mega geïnvesteerd in die groenmythe. Dus in Fr. is het ook een puinhoop, maar ook daarvoor zijn er al zgn. Oplossingen. Je berekent het gewóón door naar de comsument én je houdt de info achter dat fossiele brandstof centrales als báck up stand by blijven.

Cookies op deze website