Lightbox Image
Afbeelding:
Livestreams 07 december 2022

blckbx today #110: Parlement gepasseerd voor digitale ID | Orbán zwicht niet voor EU | Nieuw Wpg-debat

Redactie Blckbx

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Requin

Oproep aan iedereen die in de positie verkeert om wapenleveranties te saboteren. Wij bij Occam blijven tegen fysiek geweld, met een twijffel bij het niet dodelijk uitschakelen van haviken die escaleren zoals Laurens Dassen, Sigrid Kaag en Ursula von der Leyen.
Massamoord door von der Leyen in opdracht van het WEF moet met alle mogelijke middelen
worden verhinderd.

Het WEF streeft naar uitroeiing van èn Oekraïne èn Rusland èn alle europese staten! Uw machtsmiddel: pak weffers aan bij de strot en sluit ze op of negeer ze, boycot ze, druk ze publiekelijk de taart in de smoel. Pak ze in woord, geschrift en niet geweldadige actie!

rafi

Zoals Arno Wellens al lang heeft aangetoond: ons parlement gaat hier door de overdracht van soevereiniteit, bevoegdheden, de afgelopen decennia, helemaal niet meer over! Dat weet het parlement uiteraard ook. Het weet dus, dat het 'veilig' goede sier kan maken bij de bevolking door massaal, ook vanuit kartelpartijen, achter moties contra Europese ID te gaan staan. Het weet toch wel, dat de motie niets zal opleveren. Van Huffelen kan zelf ook niets, als ze al zou willen (wat vast niet zo is). Allemaal veel geschreeuw en weinig wol.

Cookies op deze website