Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 30 augustus 2022

‘Wijziging Wpg moet van de baan!’ zeggen dr. Jona Walk en mr. Stan Baggen

Redactie Blckbx

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
profraccoon

Als je categories alle input van het FVD en sommig andere partijen negeert, wat betreft het grote Corona BEDROG, dan kom je uit op deze sjieke doch cognitief dissonante "visie" van Walk en Baggen. Ik vind dit sjieke gekakel niet meer dan PSEUDO oppositie tegen de afbraak van onze grondrechten. Walk en Baggen weten heel goed dat het om bedrog gaat, maar ze omschrijven dit als "we zetten wat vraagtekens neer bij dit wetsvoorstel". Dit is de typische houding van mensen uit de traditioneel linkse hoek die niet willen begrijpen dat ze altijd al zijn bedrogen, en nu dit op geen enkele manier meer te ontkennen valt, "er vraagtekens bij zetten".

Requin

Stan Baggen en Jona Walk, lijken (sic) het als missie te hebben de FvD te framen en Nederland via geleidelijkheid in de Attali-genocide te drijven. Hun framen van de FvD, het niet bemoemen van Rainer Fuellmich is ontluisterend bij deze types die staan voor de verdere
krekel-dictatuur. Inhoudelijk daalt BBTV steeds verder af naar het afvoerputje, geen kritisch interview.

Opvallend de uitsluiting van de Pierre Capels en Didiers Raoult. Wat bezielt BBTV de WITTs_papers niet te publiceren? Levens red je met moordenaars in actie de hersen in te slaan! ZAkken.

Cookies op deze website