Lightbox Image
Afbeelding:
Livestreams 24 april 2023

blckbx today #168: Mislukte kleurenrevolutie Soedan? | Einde ON?! | Dedollarisatie nekt VS

Redactie Blckbx

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.

Heb dat bericht betreffende Ongehoord Nederland op AD.NL gelezen. De krachttermen die in dat artikel worden gebruikt liegen er niet om. FvD, PVV, BVNL en JA21 worden radicaal rechts genoemd bijvoorbeeld. Verder zou ON zich schuldig maken aan misinformatie en het verspreiden van complottheorieën.
Je reinste dictatuur voor ieders ogen en het volk heeft het niet door. Ik vraag me af of deze agendatrein nog gestopt gaat worden ... en hoe. Niet door 'het systeem' in ieder geval. De sleutel ligt bij het volk, het massaal wakker worden en weigeren nog mee te werken aan alles waar de overheid mee komt. Ik zie dat niet (meer) gebeuren.

Skydisc1

Ik heb hier naast mij, met eigen familie en binnen kennissenkring te maken met domme slapende losers. Ik spreek uit frustratie mezelf steeds verder uit wat resulteert in afstand. De nieuwe apartheid, terwijl ik eigenlijk een verbinder ben maar ga zeer zeker niet mee in dit gigantische bedrog gefaciliteerd door de roverheid. Gesprekken aangaan met winterslapende struisvogels geeft alleen maar meer frustratie. Deze oetnukkels bepalen door hun gedrag en politieke stem ook mijn toekomst en dat van mijn kind. Wat een gotspe.

Cookies op deze website