Lightbox Image
Afbeelding:
Livestreams 12 juli 2023

blckbx today #199: NAVO-top teleurstelling Zelensky | Trans-explosie verdoezeld | Strijd om identiteit

Redactie Blckbx

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
marialouisekok69@gmail.com

Ik moest in 2012 met mijn (tweeling)dochter van toen 8 jaar, na een onderzoek door de Onderwijsbegeleidingsdienst, naar een genderkliniek in Amsterdam om haar puberteit remmende hormonen toe te laten dienen. Ze droeg jongenskleding en had jongensspeelgoed. Net als ik op die leeftijd trouwens. Ik heb dit toen geweigerd en gezegd dat ze waarschijnlijk gewoon lesbisch was. Dat laatste zag ik al toen ze amper 2 jaar was.
Ze is nu een prachtig mooie volwassen lesbische vrouw. Ze heeft dat rapport van destijds laatst gelezen en is me zo dankbaar dat ik haar niet heb laten verminken.

Lam

Is Blckbx nu steeds verder aan het afzwakken? Het begon waarschijnlijk als tegenreactie op de ´Corona´ maatregelen, waardoor velen het idee kregen dat de dystopie van Orwell, Huxley of Bradbury een feit was geworden. Nu ´Cojona´ achter de rug is zien velen van hen niet meer dat we midden in een fascistisch totalitarisme zitten. Yesilgös heeft openlijk wetten gemaakt die door de 2e en 1e nep-kamer zijn aangenomen, die in strijd zijn met de grondwet, om geheime diensten te faciliteren ieder kritisch persoon te monitoren, te demoniseren, mond-dood en kapot te maken. En rechtbanken dekken het regime af. Ga dan maar soft staan doen hier.

Cookies op deze website