Lightbox Image
Afbeelding:
Livestreams 06 september 2023

blckbx today #214: Censuurwet (DSA) bij elkaar gelogen | Comeback coronamaatregelen? | Aftrap politiek

Redactie Blckbx

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Skydisc1

Over het klimaatalarm, ik was in Italië in augustus en zag via mijn slimme telefoon (NL weerbericht) dat er een hittealarm in Italië zou zijn. Wat een geleuter, het weer was zoals je dat op vakantie zou willen. Ze weten van gekkigheid niet meer hoe ze het volk in de angstmodus moeten krijgen. Het zeewater zou ook ver in de twintig zijn. Toevallig had ik een hittemetertje en die kwam niet verder dan 21 vlak aan het strand. Wat verder zee in zelfs 19.
Als je nog wat geloofwaardigheid wil terugwinnen dan moet nieuws niet op die manier gebracht worden maar ik begrijp dat het voor de slapende meute bedoeld is.

Lam

Dus Sietske denkt dat door niet te gaan roepen ´ik doe die mondkap niet op´ maar in discussie te gaan het allemaal wel weer zal voorbij drijven. Vreemde gedachte want de satanische globalisten waaronder big farma hebben met hun covid hoax ongestraft een mega genocide aangericht en zijn nu in een grotere machtspositie dan ooit. Zolang er geen kentering optreedt met tribunalen is voor hen 1 druk op een knop genoeg om alles even 10 voudig over te doen.

Cookies op deze website