Lightbox Image
Afbeelding:
Binnenland 10 maart 2023

Kijktip! ‘STIK, stof tot nadenken’: Over de meedogenloze strijd tegen de boeren

Redactie Blckbx

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.

Wat een domme, gekleurde DIERENBOEREN reclame!

Hoe zit het met de AMMONIAK en METHAAN UITSTOOT die eigenlijk nog erger is dan de Stikstof? Of met de OVERBEMESTING? Of met de aantasting van het GRONDWATER. Of de aantasting van de BIODIVERSITEIT. Of de KLIMAATAANTASTING door GENSOJA als BIJVOER voor pluimvee, runderen en varkens. Of de verdroging door WATERVERBRUIK voor dieren?

STOP DEZE NEPREKLAME DIE DOET DENKEN AAN DE PRO ROKEN LOBBY. STOP DE LEUGENS TEN KOSTE VAN DE VOLKSGEZONDHEID, VAN DE NATUUR, VAN HET MILIEU, VAN GROND & GRONDWATER!

Het is de pro roken lobby geheel opnieuw. Die vonden ook wetenschappers en tegenbewijs dat roken niet ongezond was. En er werd flink veel pro roken reclame geld ingepompt tegelijkertijd door de tabaksindustrie. Doktoren, politici, filmsterren: alles werd ingehuurd.

Zo werkt de DIERENBOEREN industrie ook. Ze huren alles en iedereen in om hun business te beschermen en om te bewijzen dat het allemaal wel meevalt. Omgekeerde vlaggen, politici, wetenschappers: alles om de business te beschermen.

Hoe erg moet het worden met de volksgezondheid, natuur, het milieu, grond en grondwater voordat men erdoorheen kijkt net als met de pro roken lobby?

Cookies op deze website