Lightbox Image
Afbeelding:
Binnenland 20 februari 2022

‘Op een schaal van een tot tien, hoeveel vertrouwen heb jij in onze overheid?’

Redactie Blckbx

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Requin

VERTROUWEN IN DE VOORTZETTING VAN HET FASCISME

Eerst ff nepnieuws.

Zojuist bereikte ons het bericht dat Mark Rutte en Sigrid Kaag vrijwel levenloos zijn gevonden in de badkamer van Klaus Schwab. In hun idolate verering voor baphomet gleden ze uit op de incontinentie van Klaus. Waarschijnlijk mede veroorzaakt door een teveel aan stikstof in het armelijke stulpje van Klaus, waar de geiser al jaren niet meer was onderhouden door gebrek aan contanten. Koningin Maxima is te hulp gesneld in haar 2CV om Klaus verder te verplegen, maar wel na een cursus kontluierknopen volgens de nieuwe hygienewetten in de protocollen billen beter beschermen. De SchutzStaffel bewaakt thans:

Klaus Schwab
91-93 Route de la Capite
CH 1223 Geneve Suisse

Nieuwsgierigen worden op een afstand van 1500 meter gehouden. Alleen de staatslimousine van de heer Aalbersberg is doorgelaten, de BWM SH-742-N in donker grijs. Klaus reageerde geschokt omdat hij de voiture verwarde met die van de begrafenisondenemer op slechts 3600 meter van zijn werkverblijf. Iets menselijks toch, angst!Door onze speciale correspondent:

Baboule von Stauffenbergli

En nu serieus.

Ongelooflijk hoe dom een volk kan zijn en blijkt niet willen geloven in een bezetting die in kwaadaardigheid in alles, van welk totalitair regime dan ook, de 'kroon' spant!. De bezetting onder regie van Klauas Schwab is uit op de totale vernietiging en wel op mondiale schaal.

Ben benieuwd wievelen weer op dezelfde WEF-misdadigers stemmen voor een voortwoekerende moord op alles wat een normaal mens dierbaar is.

Ondieren in het zadel houden is een oorlogsmisdaad!

Laat je horen of ga in het verzet!

Hier een brief naar een paar leden van de cabal:
Dag mw Kussenvulling (gefingeerde naam)


Tijd toch eens zonder last te gaan spreken.

Pierre Capel en Luc Montagnier en prof Schetters waren gelukkig gek verklaard! Didier Raoult en Peter Borger slaan we de bekken ook wel dicht, want dan horen we geen desinformatie meer van die hinderlijke mensenartsen met hun nobelprijzen.

Nu gaan velen de proefdieren achterna en dat is logisch bij professionele dierenmoordenaars! Leve Marion Koopmans en Ab Osterhaus die als experimentators zelf buiten shot en schot blijven! Want hun zegerijke werk moet niet stoppen.

Geweldig, uw inzet bij het terugbrengen van de bevolking met injecties. Iedere dag nemen we weer kennis van de successen bij een oude formule:

Genocide gaat erg snel met een serie boostershots. Neem het hoofdstuk reeksen van je wiskunde boek erbij. Overigens zal de genocide ook zo gepland zijn. Boostershots zijn altijd nodig als u een vaccinatie heeft overleefd en ik raad u aan er wekelijks twee te nemen. Voorkomen van natuurlijke weerstand is beter dan genezen. Voortzetten van intelligente lockdowns voor het vernietigen van een 500.000 levensjaren of meer per keer. Het mooie is bij de QR-codes is dat we fraaie herinnering zullen hebben aan het scheppen 'Lebensraum' voor een paar rijkeren die kleumend bij een potkacheltje in de keukens van hun vervallen stulpjes plannen schrijven op gerecycled wc-papier voor een schone aarde.

Voor de overlevenden en vaccinweigeraars gaat de bezetting Schwab ongetwijffeld over op vernietigingskampen, waarin de weigeraars als staatsvijandig en besmettelijk als eersten op meer traditionele derde-rijk-methoden naar de eindoplossing gaan. Hun geschreeuw zal gesmoord worden in hun eigen metabolische producten!

Jacques Attali, de leermeester va Macron, had slechts gedeeltelijk gelijk:

"...les peureux et les stupides y croiront et demanderont à être traités. Nous aurons pris soin d’avoir prévu le traitement, un traitement qui sera la solution.
La sélection des idiots se fera ainsi toute seule : ils iront d’eux-mêmes à l’abattoir!"

De angstigen en de stomkoppen vragen om een injectie die de oplossing brengt. Ze gaan vanuit zichzelf naar het slachthuis! Vrij vertaald en uiteraard niet nodig voor u als politieke intellectueel!

Print het uit en verspreid het in supermarkten
en bibliotheken; plak het op muren. Deze boodschap is nodig, dat heet informed consent! Dyslectische types en de de bewonderaars van Klaus Schwab en Bilderberg trekken we zo over de streep. Het samen naar de 'finish' zoals de heer Mark Rutte in de fraaie taal van Onkel Klaus het uitdrukte, net zo mooi als niets bezitten in een doodshemd zonder zakken en gelukkig zijn.


Hartelijke groeten en dank voor uw inspanningen. Met de hoop op gezellige evaluatie als we aan de hand van de QR-codes in de archieven het succes van een geslaagde ontvolking kunnen vieren. Met als feestelijk hoogtepunt een tribunaal!

Sieg Heill! Mede namens:

Mark Rutte – Agenda Contributor | World Economic Forum
Feike Sybesma – Agenda Contributor | World Economic Forum
Bill Gates – Agenda Contributor | World Economic Forum
Sigrid Kaag – Agenda Contributor | World Economic Forum
Christine Lagarde - Agenda Contributor | World Economic Forum
Laurence D. Fink - Agenda Contributor | World Economic Forum **)
George Soros – Agenda Contributor | World Economic Forum
Sharon Dijksma | World Economic Forum
Hugo de Jonge | World Economic Forum
Wopke Hoekstra | World Economic Forum
Lilianne Ploumen | World Economic Forum
Carola Schouten | World Economic Forum
Ingrid Van Engelshoven | WEF | Women Economic Forum
Femke Halsema | World Economic Forum
Ferdinand Grapperhaus | World Economic Forum *)
Mark Zuckerberg | World Economic Forum
Danny Rothschild | World Economic Forum
Nikki Sterkenburg
Steven van Weyenberg (https://www.wcef2021.com › speaker › steven-van-weyenberg)
www.weforum.org/agenda/authors/ursula-von-der-leyen

Cookies op deze website