Lightbox Image
Afbeelding:
Binnenland 31 december 2022

Kijk: Steuntje in de rug voor stel in zwaar weer

Redactie Blckbx

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Bertje

Vreselijk natuurlijk dit verhaal ..en toch zo positief !! Donker randje is dat natuurlijk door , laat ik maar ff zeggen , dit soort vakantie vierende types..uiteindelijk zichzelf de das om hebben gedaan ..door al die niet na-denkenden zitten we er voor altijd vast aan deze materie . Als iedereen nu gewoon eens zelfstandig had nagedacht ipv hun dagelijks patroon af te laten hangen van die nazi’s dan was er niets aan de hand geweest ! Met alle respect ..en dan nog je kinderen verwijten maken ..in ieder geval hoop ik dat t hun ..en de rest van de geïnjecteerden..goed gaat !!

Requin

Het blijft triest dat onder wéér een naziregime er zoveel slachtoffers vallen. Hier in Frankrijk hadden we het over de vrije keuze en mijn buurman vond dat het vrije keus is tussen vaccineren met behoud van baan als postbode en niet vaccineren en je baan verliezen. Het voelt voor mij als dwang, nog naast de misleiding van veilig en effectief.

Dat de doodstraf misschien weer tijdelijk ingevoerd moet worden lijkt velen een noodzaak in de genocide van de eeuw! Hoewel ik tegen de doodstraf ben voorzie ik wraak en eigenrechting en ik zal er geen traan om laten! Er zal een harder verzet komen, dat aan de top opruimt naar cel en...

Cookies op deze website