Lightbox Image
Afbeelding:
Lees meer over hét platform voor en door kritische ondernemers

Blckbx Business FAQ

Bekijk hieronder de uitleg van Flavio en/of lees de meestgestelde vragen over Blckbx Business.

V: Wie kan er lid worden?
A: Alle ondernemers met een actieve KVK-inschrijving kunnen Blckbx Business Friend worden.

V: Kan ik mijn abonnement tussendoor opzeggen?
A: Blckbx Business Friend word je voor een jaar, zodat de continuïteit van de Blckbx Business Talkshow wordt gewaarborgd. De opzegtermijn is twee maanden voor het einde van het lidmaatschap en moet schriftelijk gedaan worden. Dit doe je door eenvoudig een e-mail te sturen naar business@blckbx.tv.

V: Kan ik zelf in de uitzending komen?
A: Blckbx Business Friends is voor en door ondernemers. Heb jij input voor een aflevering of weet jij veel over een bepaald onderwerp? Neem dan contact met ons op via het e-mailadres: business@blckbx.tv.

V: Hoe draag ik een onderwerp aan?
A: Blckbx Business Friends is voor en door ondernemers. Heb jij input voor een aflevering en of weet jij veel over een bepaald onderwerp? Neem dan contact met ons op via het e-mailadres: business@blckbx.tv.

V: Wanneer gaat het abonnement in?
A: Het abonnement gaat in vanaf het moment van inschrijving. Een uitzondering hierop is de startfase. Pas als er voldoende Blckbx Business Friends zijn aangesloten, gaat Blckbx Business daadwerkelijk van start. Zolang Blckbx Business nog niet van start is gegaan, zal het lidmaatschap niet actief zijn en wordt er tot dat moment geen contributie geïnd.

V: Wat zijn de voorwaarden om lid te worden?
A: Alle ondernemers met een actieve KVK-inschrijving kunnen Blckbx Business Friend worden. Ter controle van het juiste lidmaatschap kan er gevraagd worden om een recent uittreksel van de Kamer van Koophandel.

V: Wanneer is het eerste evenement te verwachten?
A: Zodra Blckbx Business definitief van start gaat, richten wij ons op het organiseren van het eerste event.

V: Wordt mijn lidmaatschapsgeld aan andere zaken dan de Stichting Blckbx besteed?
A: Nee, alle opbrengsten worden aangewend voor de doelstelling en missie & visie van Stichting Blckbx.

V:Hoeveel leden moeten er zijn voordat Blckbx Business van start kan?
A: Het aantal gewenste Blckbx Business Friends is 200. Zodra wij dit aantal halen en of er zeker van zijn dat we deze gaan halen, gaan wij van start.

V: Kan ik ook een uitzending sponsoren?
A: Ja, sponsoren zijn meer dan welkom. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van sponsor worden? Neem dan contact met ons op via het e-mailadres: business@blckbx.tv.

V: Kan ik ook sponsoren zonder mijn bedrijfsnaam in beeld te brengen?
A: Ja. Als je één of meerdere uitzendingen of een Blckbx Business event wil sponsoren, maar je (bedrijfs)naam liever niet in beeld wil hebben dan is dat uiteraard mogelijk.

V: Waar kan ik terecht met vragen over mijn lidmaatschap?
A: Vragen over je lidmaatschap kan sturen naar business@blckbx.tv.

V: Hoe kom ik in contact met andere leden?
A: Dit kan uiteraard tijdens de events van Blckbx Business, maar de Blckbx Business Telegram App groep is dé manier om snel met andere Blckbx Business Friends in contact te komen. Mocht je wel Blckbx Business Friend zijn, maar niet in de Telegram groep zitten of willen dan kunnen wij ook het contact voor je initiëren. Stuur hiervoor een mail naar business@blckbx.tv.

V: Is deelname in de Telegram groep verplicht?
A: Nee, de Blckbx Business Telegram App groep is geheel vrijblijvend.

V: Komen er in de toekomst nog meer activiteiten?
A: Ja, als Blckbx Business groeit zullen ook de activiteiten toenemen. Wij hebben zelf al ideeën hierover, maar wij juichen juist de ideeën en suggesties vanuit de Blckbx Business Friends toe. Dus we staan zeer open voor alle input.

V: Willen jullie met Blckbx Business een ‘reguliere’ belangenbehartiger worden?
A: Nee, Blckbx is volledig zelfstandig. Los van dat er sommige overeenkomsten zijn met een ondernemersvereniging, zijn wij geen belangenbehartiger naar andere organisaties en/of de overheid.

V: Wat kan ik naast het lidmaatschap nog meer voor Blckbx doen?
A: Omdat Blckbx volledig draait op donateurs en wij alles ‘lean and mean’ willen doen, maken wij vaak gebruik van aangeboden diensten. Wil je op vrijwillige basis wat betekenen voor Blckbx, neem dan contact op met hr@blckbx.tv.

Cookies op deze website