Lightbox Image
Afbeelding:
Zondag 26 maart 2023 (13.00 - 17.30 uur)

De eerste blckbx meet-up: ontmoet het blckbx-team, bekende gasten én andere blckbx-kijkers! - UITVERKOCHT

Op zondagmiddag 26 maart a.s. organiseren we de allereerste blckbx meet-up! Een bijzonder event waar we samenkomen om het leven te vieren én om stil te staan bij wat er de afgelopen jaren is gebeurd. Ontwikkelingen waar we ons zorgen over maken, maar ook zaken die ons juist veel gebracht hebben; waar we dankbaar voor kunnen zijn. Daarom staat ‘dankbaarheid’ centraal tijdens deze eerste blckbx meet-up. Lees snel verder hoe je hierbij kan zijn.

Programma

LET OP: de blckbx meet-up is inmiddels uitverkocht. Het kan zijn dat er nog tickets vrijkomen (bijvoorbeeld doordat iemand tóch niet kan). Daarom hanteren we een reservelijst. Wil je je hiervoor aanmelden? Stuur dan een e-mail naar info@blckbx.tv.

---

Flavio zal een aantal bekenden van blckbx, zoals Mattias Desmet, Theo Schetters, Bob de Wit, Wim Hof, een aantal artsen en natuurlijk mensen uit ons eigen team, op zijn kenmerkende wijze bevragen over het thema ‘dankbaarheid’. Speciaal voor deze gelegenheid is ook de Israëlische politica Ilana Rachel uit Jerusalem aanwezig. Met meer dan 1,6 miljoen (!) views is het interview met haar nog altijd de best bekeken blckbx-uitzending ooit!

Leuke bijkomstigheid is dat we die dag ook het blckbx-boek aan jullie kunnen presenteren. Een overzichtsboek over de reis van Flavio en blckbx als kanaal, met een enthousiast team, een keur aan deskundigen en een enorme achterban die ons volgt én ons steunt.

Naast het blckbx-team en bekende gasten is dit ook de ideale gelegenheid om andere blckbx-kijkers te ontmoeten. Hoewel we een vol en boeiend programma hebben, is er ook voldoende gelegenheid om elkaar te leren kennen onder het genot van een hapje en een drankje.

Datum, tijd en locatie

Datum: 26 maart 2023
Tijd: 13.00 - 17.30 uur
Locatie: Hal60 - Pasteurweg 60, 2371 DW Roelofarendsveen

De blckbx meet-up wordt georganiseerd, omdat we al langer een behoefte zien dat blckbx-kijkers elkaar, het team en de gasten willen ontmoeten. Juist in deze tijden is verbinding belangrijk en faciliteren we dit met liefde. De entreekosten voor dit evenement zijn primair bedoeld om de kosten te dekken voor o.a. de locatie, organisatie en techniek. Mocht er een gedeelte overblijven, dan komt dit vanzelfsprekend volledig ten goede aan de missie van blckbx.

Cookies op deze website