Lightbox Image
Afbeelding:
Hét platform voor en door kritische ondernemers

Gezocht: 200 kritische ondernemers om Blckbx Business te realiseren!

Blckbx Business wordt het nieuwe platform voor en door kritische ondernemers. Met elkaar maken we het mogelijk om kritische en interessante talkshows te maken, inspirerende en verbindende events te organiseren en te bouwen aan een verbindende community.

Het MKB is de ruggengraat van de Nederlandse economie en is essentieel voor de (lokale) samenleving. Door toenemende regelgeving vanuit de EU en de overheid komen de ondernemers steeds meer onder druk te staan. Daarbij krijgen ze ook nog te maken met uitdagingen zoals (geo-)politieke spanningen, een pallet aan transities, klimaat en de nieuwe digitaliserings- en innovatietechnologieën waarbij ondernemers worstelen hoe hiermee om te gaan. Kortom, ze lopen tegen een nieuwe realiteit aan.

Een steeds groter wordende groep ondernemers voelt zich niet gehoord door de traditionele belangenbehartigers, overheden en reguliere media die vaak eenzijdig nieuws en oplossingen brengen. Blckbx Business laat deze ondernemers zien dat ze er niet alleen voor staan én dat er juist kansen zijn! Wij willen deze groep ondernemers een platform bieden met talkshows en events en met hen bouwen aan een verbindende community.

Blckbx Business = Talkshow, Events & Friends

De Blckbx Business Talkshow is gericht op de kritische ondernemer. Twee keer per maand gaan wij in gesprek met ondernemers en bespreken wij - vanuit een oprechte nieuwsgierigheid en met een kritische blik - interessante actuele thema’s op zakelijk, politiek, en financieel-economisch gebied. Denk bijvoorbeeld aan het financiële systeem, klimaatregels, EU-regels, overheidsbemoeienis en de bedreigingen voor de agrarische sector.

Blckbx Business Events zijn uitsluitend zakelijk georiënteerd. Deze events bieden, naast een inhoudelijk programma en een scala aan onderwerpen, ook gelegenheid om elkaar op een ontspannen manier te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaring uit te wisselen. Hoofddoel van deze events is om op een leuke en hoopvolle manier naar de uitdagingen te kijken, daar met elkaar over te praten en mogelijke oplossingen voor te vinden.

Blckbx Business Friends is de community achter Blckbx Business. De Blckbx Business Friends maken het mogelijk de Blckbx Business Talkshow te produceren en dragen daarnaast bij aan het in stand houden van Blckbx als onafhankelijk en kritisch mediaplatform.

Voordelen van het Blckbx Business lidmaatschap zijn o.a.:

 • Mogelijk maken van de Blckbx Business Talkshow;
 • Mogelijkheid tot netwerken;
 • Een (gezellige) ontmoetingsplek voor gelijkgestemde ondernemers;
 • Korting op toegang tot de Blckbx Business Events;
 • Toegang bij opnames van Blckbx (indien mogelijk);
 • Gezamenlijk oplossingen zoeken voor zakelijke uitdagingen;
 • Invloed/ meepraten over Blckbx Business onderwerpen;
 • Het financieel ondersteunen van Blckbx;
 • Ontmoetingen met interessante Blckbx gasten;
 • Toegang tot de besloten Telegramgroep.

Meedoen met Blckbx Business?

Wil jij onderdeel uitmaken van Blckbx Business? Word dan een Blckbx Business Friend! Je maakt hier niet alleen de realisatie van de talkshow mogelijk, maar je krijgt ook alle bovenstaande voordelen.

Goed om te weten!

 • Voor de start van Blckbx Business zijn er minimaal 200 Blckbx Business Friends nodig. Mocht dit aantal om welke reden dan ook niet gehaald worden, dan wordt er geen contributie geïnd.
 • Om een vliegende start mogelijk te maken zijn sponsoren meer dan welkom.

Contributiebedragen Blckbx Business Friends

Aantal medewerkers/ type lid

per maand

ZZP

€ 34,50

1 t/m 9 medewerkers

€ 59,50

10 t/m 49 medewerkers

€ 74,50

> 50 medewerkers

€ 99,50

* Het betreft hier een jaarabonnement

Cookies op deze website