Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 28 februari 2022

Battleground Melbourne: het verhaal dat gehoord moet worden

Redactie Blckbx

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
db67

Wat deze mensen zich moeten afvragen is dit: wat is het tussen Australie voor en na de Corona plandemie? En dan specifiek, wat was er anders aan de mensen, de structuur, de bevoegdheden en de mentaliteit van de politie en de politieke leiding?
Antwoord: helemaal niets. Alles was er al. Men hoefde maar op een knop te drukken, en van de ene dag op de andere veranderde Australie in een tirannie. En dat kan natuurlijk helemaal niet; het was altijd al zo, alleen had de Staat nog geen reden zich van die kant te laten zien.
En nu wel.
En het is in het gehele Westen hetzelfde, inclusief in Nederland. Het gemak en de bereidheid waarmee de politie hier - in opdracht van gekozen bestuurders - met extreem geweld vreedzame protesten neersloeg wijst er met 100% zekerheid op dat het systeem werkt zoals het bedoeld is, zoals het ontworpen is, en zoals het geprepareerd is.
De knop is om. Het leven dat we kenden t/m 2019 is voorgoed voorbij.
Wat er voor in de plaats komt, daar hebben we wellicht nog iets over te zeggen.

Henri

Mooie documentaire al was de muziek erg verstorend en zal vrees ik, veel kijkers af doen haken.
De boodschap is duidelijk, en hopelijk zal recht gedaan worden aan de misdaden begaan door de betrokken politici, en vooral ook politieagenten dienen vervolgd te worden ook hier in Nederland.
In een echte rechtsstaat kan je nou eenmaal geen agenten als knolploeg inzetten.
Helaas moeten we ook die rechtsstaat eerst repareren.

Cookies op deze website