Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 11 juni 2022

Headwind: ‘s Werelds meest gecancelde doctoren in een unieke dialoog over de toekomst

Redactie Blckbx

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Requin

Helaas kan ik alleen maar iets zeggen over Bill Gates en informatica.
Bille Gates is naar mijn idee een totale null op het gebied van software engineering en
vrijwel al het werk in de ms-systemen is gestolen of gekocht. Hun C-compilers waren een totale ramp in de begindagen en bereikten nooit enige wasdom. Wat er van AZTEC is geworden weet ik niet, maar hun compilers waren zeer goed en gedocumenteerd in de UNIX-style. Vrees dat ze uitgekocht zijn door de hufters Gates en Palmer.

De werkelijk grote mensen als Pike, Ritchie en Lamport en Linda Cherrie, daar hoor je nooit meer over, ze waren de Tesla's in de informatica.

TruthWillHurt

Dit was een opgezet kwaadaardig spel door Bill Gates, Schwab en co om een wereldheerschappij te introduceren en om de mens te hacken. Wie mij niet gelooft zoekt maar op Microsoft body as operating system, Bill is bezeten om data van elk mens te krijgen. Want dat is letterlijk een goudmijn voor elk bedrijf. Ik raad mensen aan om het boek van Robert Kennedy jr eens te lezen; The real Anthony Fauci. Gelukkig heb ik hem kunnen downloaden, waarschuwing het is een dik boek en staan duizenden voetnoten bij! Maar als je leest wat voor een walgelijk duivels karakter Fauci heeft -Bill is niet veel beter overigens- dan zou je nooit vaxxine nemen.

Cookies op deze website