Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 25 januari 2022

Nabeschouwing persconferentie: Met boeiende gasten, humor en muziek...

Redactie Blckbx
Lees meer over: Corona Nabeschouwing Trending

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
IMMORTALIS.NL

Allereerst veel respect voor de mensen die vrijwillig hebben geholpen aan de nieuwe studio. Door te geven zonder te vragen zult u meer krijgen dan u nodig heeft.
De gevolgen van de vaccinaties komt er nog aan. Mensen weten niet wat ze eigenlijk zijn en beseffen niet de gevolgen van het dna veranderen. Door het aanpassen van dna is de mensheid gecreëerd en nu wordt de mensheid door de groep die dit weet ''afgezwakt'' op spiritueel niveau om niet meer instaat te zijn hun bewustzijn te ontwikkelen tot het niveau waar we eigenlijk zijn begonnen. We zitten in een vicieuze cirkel van slavernij die voor vele niet te beseffen is. Ga Zo Door!

Mara

Proficiat met jullie uitzending. Waardeer dit enorm. ik was ook bij de demo in Brussel, wij hebben vanuit de bus (de rond t Jubelpark Noord stond) van bovenaf kunnen zien hoe in zwart geklede mannen (zonder agenten kostuum) verzamelde en in n politie busje stapte. natuurlijk kun je dit niet fact checken maar wat was het raar om te zien. bovendien ben ik tegen geweld en het Wes een prachtige demo.
Succes met de uitzending

Cookies op deze website