Lightbox Image
Afbeelding:
De eerste blckbx FIT challenge is een feit!

Bekijk de 'aftermovie' van de eerste blckbx FIT challenge

Zodra de 'R' in de maand zit, wordt gezond eten en bewegen nóg belangrijker. Flavio Pasquino, de oprichter van blckbx, heeft een passie voor wielrennen en hij vindt niets mooier dan samen met een groep leuke mensen een mooie tocht te fietsen. Daarom organiseerden we zaterdag 24 en zondag 25 september de allereerste 'blckbx FIT challenge'; een wielertocht met Flavio vanaf de blckbx studio in Edam naar Friesland. Bekijk hieronder de aftermovie!

Wielrennen van Edam naar Friesland

Vanaf de blckbx studio fietsen we maar liefst 185 kilometer naar Friesland. Om precies te zijn, naar de camping van Elske Wind, de vriendin van zanger en acteur Tim Douwsma. En zeg je Tim Douwsma dan zeg je Univibes; een prachtig initiatief van Tim waarmee hij verbinding zoekt met mensen en organisaties om de wereld een klein beetje mooier te maken. En dat steunen we ten volle. Dus geven we er handen en voeten aan door de 'blckbx fit challenge' aan te gaan, met jou! Maximaal 20 mensen kunnen meerijden. We houden het veilig en beheersbaar, want we rijden over openbare wegen.

We zorgen voor goede begeleiding, een materiaalwagen met reservemateriaal, een uniek blckbx wielershirt, eten en drinken en uiteraard een pitstop onderweg.

Eenmaal aangekomen in Friesland is het, na de inspanning, tijd voor ontspanning. Daar is alles voor je geregeld: eten, drinken en een slaapplek op de camping. De echte beloning is toch wel het kampvuur in de avond met een biertje of wijntje erbij, saamhorigheid, akoestisch gitaar en... Tim Douwsma.

Zondagochtend 25 september rijden we dan weer terug naar Edam voor nogmaals 185 kilometers en dat maakt deze rit een heuse 'challenge'!

Start: Studio blckbx in Edam
Finish: Camping de Leyen / Sup Centre Fryslân, Rottevalle (Friesland)

Als je vragen hebt over de blckbx FIT challenge, stuur dan een e-mail naar info@blckbx.tv

De inschrijfmogelijkheid voor de blckbx FIT challenge is gesloten

Het aanmelden voor de blckbx FIT challenge op 24 en 25 september 2022 is niet meer mogelijk. Degenen die zich aangemeld hebben, hebben inmiddels bericht gehad of ze daadwerkelijk meenemen aan deze wielertocht. Gelet op de vele enthousiaste reacties zou het zomaar kunnen dat we hier een vervolg aan gaan geven in een andere vorm. Houd de website en de socials in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief van blckbx.

Over Univibes

Op het platform van Univibes worden nieuwe initiatieven in het licht gezet, inspireren ze met nieuwe media, staat zelfontwikkeling hoog op de lijst en ontmoet iedereen elkaar op de events.

Voor meer informatie, ga naar de website van Univibes.

Meer informatie over Univibes
Cookies op deze website