Lightbox Image
Afbeelding:
Livestreams 11 maart 2022

blckbx today - vrijdag 11 maart 2022

Redactie Blckbx

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Geeske

Boeiend gesprek tussen de mensen in de uitzending so far. Mooie content!!

Rizal

Mijn email die ik zojuist aan 28 tweedekamer leden heb verzonden :

OORLOG OEKRAÏNE-RUSLAND IS BLAUWDRUK COVID HOAX DIE ONS NAAR ARMOEDE EN ONDRUKKING MOET LEIDEN. TOTAAL GEORGANISEERD DOOR WEF.

De meeste van jullie zijn tot het bot corrupte boeven die leugens verspreiden.
Ik hoop dat ik het nog mee mag maken dat jullie je allemaal moeten verantwoorden voor een volksrechtbank voor het bedrog tegen het volk.

Smeriger hypocrieten zijn jullie. Hoeveel oorlogen heeft Nederland gevoerd of bij betrokken waar jullie duizenden burgers hebben gedood en gemarteld. Bommen gooien op burgerdoelen en dan nu een grote mond hebben tegen Putin.... ziek zijn jullie.

Na WW2 heeft Amerika ruim 100 oorlogen gevoerd en heeft daarbij miljoenen mensen vermoord. Amerika is het enige land dat 2 atoombommen heeft gegooid op onschuldige burgers waarbij honderd duizenden onschuldige burgers zijn gedood en levenslang verminkt ... alles voor macht en grondstoffen. Jullie vals medelijden voor het Oekraïnse volk is zo zielig. Het gaat alleen om Putin te verslaan omdat hij zich tegen WEF verzet waar de meeste van jullie direct of indirect lid van zijn. Deze oorlog gaat om het vernietigen van Putin en het opdelen van Rusland zodat jullie Rusland kunnen beroven van zijn grondstoffen.

Al 17 jaar stem ik niet op beroepsleugenaars . Ik geef mijn machtiging niet aan landverraders.

Hier de 10 regels om een oorlog te verkopen aan je volk :

1 Wij willen géén oorlog

Bush roept ook dat hij geen oorlog wil. Hij noemde zichzelf op een bepaald moment zelfs 'pacifist', maar hij is, naar eigen zeggen, verplicht om oorlog te voeren.

2 De vijand alleen is voor de oorlog verantwoordelijk, want hij heeft erom gevraagd

Als je verplicht bent om oorlog te voeren moet je dat ook aannemelijk maken natuurlijk. Je moet laten zien dat de ander de oorlog heeft "geprovoceerd". In dit geval hebben we de aanslag op de twin towers door terroristen die nauwelijks banden hebben met Irak. Maar door Irak in de As van het Kwaad te zetten omzeilt Bush het probleem.

3 We voeren geen oorlog tegen een volk, maar tegen de kopman van de tegenpartij die als een monster wordt afgeschilderd

Op de Amerikaansche televisie was een interview te zien met de maitresse van Saddam Hoessein, die verklaarde dat hij een monster is omdat hij doet alsof hij gelooft terwijl hij in feite een atheïst is. Voor Amerikanen is dat al bewijs genoeg. Zeker als ze ook nog horen dat hij elke avond whiskey drinkt en videobanden bekijkt waarop te zien is hoe zijn vijanden gemarteld worden. Kortom: Saddam is het perfecte monster.

4 Wij verdedigen een nobel doel, géén materiële belangen

Dat het de Amerikanen om olie te doen zou zijn is volgens Bush uiteraard lasterpraat. Het gaat tenslotte om de strijd tegen het terrorisme en Irak is door de PR-mensen van Bush ingedeeld bij de As van het Kwaad, wat een prachtige propagandistische vondst is. Dus over olie en strategische belangen hebben we het even nadrukkelijk niet.


5 De vijand begaat wreedheden

De Irakezen hebben gifgas gebruikt tegen de Koerden. Voor het gemak vergeten we even dat de Fransen en de Duitsers tijdens de Eerste Wereldoorlog ook gifgas gebruikten. Na die oorlog werd daar niet meer over gerept. Amerika beweert nu dat Irak atoomwapens kan maken. De Amerikanen doen uiteraard niets verkeerd. Sterker nog: ze weten zeker dat de Irakese bevolking ze warm zal ontvangen, want Irak wordt immers bevrijd. Dat de Amerikanen in Irak de meest achterlijke religieuze bewegingen steunen doet je toch voorzichtig aarzelen aan de geweldige toekomst van het land, na de hulp van de Amerikanen.

6 De vijand gebruikt wapens die niet zijn toegestaan

Wij doden netjes, met bommen, zij doden vuil, met terrorisme. Even ter relativering: tijdens de Vietnamoorlog noemden de Amerikanen verzetsstrijders ook terroristen. Het is voor een deel dus een kwestie van taalgebruik, en het wordt voor een deel bepaald door de afloop. De 'verzetsstrijder' Jean de Sélys vloog op 20 januari 1943 met een vliegtuig het gebouw van de Gestapo in Brussel binnen, waarbij ook burgerslachtoffers vielen. Hij wordt nu beschouwd als een 'held', en heeft zijn eigen standbeeld.

7 Onze verliezen zijn beperkt, de verliezen van de vijand zijn groot

De mensen moeten altijd de indruk krijgen dat een oorlog risicoloos is voor de eigen kant. De oorlog in Vietnam werd breed gesteund door de Amerikaansche bevolking, tot ze zagen dat er duizenden jonge militairen in "body bags" werden afgevoerd. Je zult dus straks te horen krijgen dat de vijand massaal deserteert, en informatie over slachtoffers komt alleen los als daarmee bewezen kan worden dat de vijand fouten maakt of zich misdraagt.


8 De kunstenaars en intellectuelen steunen onze zaak

Tom Cruise en Arnold Schwarzenegger hebben Bush al verzekerd dat ze zijn oorlogsplannen steunen. Het is, om steun te verwerven, nodig om emoties los te weken bij het publiek. Vroeger werden daar schilders of dichters voor ingeschakeld, nu zijn het acteurs, zangers en filmproducenten.


9 De oorlog heeft een heilig karakter

De Christelijke Beschaving staat hier op het spel. Het is een oorlog tegen de barbaarse moslims. Dat Saddam Hoessein geen verdediger van de islam is weten maar weinig mensen, want zo wordt hij wel voorgesteld. En God staat uiteraard altijd aan onze kant.


10 Wie de propaganda in twijfel trekt is een verrader

Als je je twijfels uit over het bombarderen van kinderen in Bagdad ben je vóór Saddam Hoessein. Tijdens de oorlog in Kosovo werd op een bepaald moment gepraat over een half tot één miljoen doden. Dat bleken er in de praktijk vijfduizend te zijn geweest. De journalist die ter plekke was geweest en de aantallen in twijfel had getrokken werd publiekelijk aan de schandpaal genageld als "een medeplichtige van Milosovic". Tijdens de volgende oorlog zullen we opnieuw propaganda over ons heen krijgen en wie twijfelt is wederom een verrader...

En eigenlijk kun je dat nu al zien, want de kwaadheid van Washington over Schröder's weigering om meteen mee oorlog te voeren spreekt boekdelen.

------------------------

Democratie .... laat me niet lachen. Onze toekomst zal zijn DDR MAAL 10.

Dit is alleen een constatering van iemand die zich door niets en niemand bang laat maken.
Hoe zit het trouwens met al de klokkenluiders en verslaggevers van vreedzame demonstraties die verslag deden van het enorme politiegeweld tegen vreedzame demonstranten die zonder proces in de gevangenis zitten. Hahaha en dan Putin de les lezen

Ik ben een pacifist en ook geen Rusland of Putin aanhanger. IK BEN IEMAND DIE VRIJHEID WIL die zich niet laat framen of bang laat maken door zijn onderdrukkers. Iemand die hoogstwaarschijnlijk al op de zwarte lijst van onze volksverraders staat maar dat kan mij geen moer schelen, mijn vrijheid is voor geen enkele prijs te koop. Iemand die al het nieuws volgt van NPO propaganda nieuws tot het internet nieuws en vorm daarna mijn eigen opinie en laat mij niet beïnvloeden door achterlijke schreeuwers als Klaver of Paternotte, Rutte, Kaag, Hoekstra en vele anderen, die hun ziel hebben verkocht aan WEF.

Ik zal altijd onze officiële originele Nederlandse grondwet verdedigen en niet de aangepaste EU of WEF grondwet.

Cookies op deze website