Lightbox Image
Afbeelding:
Livestreams 25 maart 2022

blckbx today: klimaatstaking én internationale topoverleggen in Brussel, onteigening van boeren door stikstofcrisis en meer...

Redactie Blckbx

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.

Klimaatbeheersen is de grootste flauwekul ooit. Echter het millieu is ronduit slecht. En daar doen ze dus helemaal niks mee. Laten ze eerst maar eens spullen maken die niet na een paar jaar of nog eerder weer vervangen moeten worden, omdat het geen degelijke spullen zijn. Iedere keer nieuwe spullen geeft een enorme aanslag op het milleu. Ze doen daar niks aan, want er wordt aan verdiend. En zo zijn er zoveel dingen waar ze energie in kunnen stoppen. Maar dat gezeik over klimaat is belachelijk. In een woord belachelijk.

Requin

Yara, de mens eet al sinds de ontdekking van het vuur vlees. Alleen met mate tot de viftiger jaren at vrijwel niemand iedere dag vlees. Ben het eens met de stelling dat er beslist minder vlees gegeten kan worden. Dan komen kippen in het zicht die vrij op een erf hebben rondgelopen. Geen vlees meer eten betekent de dood voor schapen, kippen en vleeskoeien,
een vreemde paradox.
Minder vlees en echt biologisch maakt het voor dieren welzijn stukken beter. Mijn kipjes had ik voor de eieren en zijn nooit geslacht want dat kan je niet als ze uit je hand eten.
Blijf bijdragen zou ik zeggen want de NWO heeft met mens en dier het slechste voor. Biologen kregen eens de vraag voorgelegd hoe rechthoekige koeien te kweken voor meer efficientie in het vervoer.
Deze site gaat met respect om naar iedereen, wel dat mag. Echter voor het WEF-elite-gespuis heb ik geen enkel respect omdat ik teveel van hun agenda weet. De SDG-doelen zijn marketingtrucs voor het uitmoorden van mens, dier, natuur en cultuur.
Neem zelf een paar kippen of geiten, eet ze niet op maar geniet van ze. Ze zijn heel wat aangenamer in de omgang dan menig mens!

Cookies op deze website