Lightbox Image
Afbeelding:
Livestreams 28 december 2022

blckbx today #118: Denktank Desinformatie | Blockchain oplossing voor boeren? | Gen Z uitweg uit crises

Redactie Blckbx

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Bejul

blckbx today #118 Generatie Z: Als er een door de globalisten in het zadel is geholpen en deel uitmaakt van controlled oppositon, is het Gretha Thunberg! Wat trouwens erg sneu is omdat volwassenen misbruik van haar maken. Ik vind het geen gedegen onderzoek als men niet kijkt hoe bewegingen ontstaan. I.d.d wordt de jeugd op grote schaal via social media gemanipuleerd, zoals David Boerstra vermoedt. Zeker is dat grote bedragen van de EU naar reclamecampagnes van klimaatactivisme op Social media gaan. Het zou zeer interessant zijn die onderstroom te onderzoeken en hoe de jeugd zich in de op instorten staande maatschappeij staande houdt.

Requin

Toch heel belangrijk hier de witte kastjes op te ruimen. Knallen als je de vrijheid wilt houden.
Ik zie dat niet bij generatie Z en de klimaatnep zien ze ook nauwelijks, allesbehalve! Greta Tunberg is gewoon gestuurde Soros/WEF manipulatie. Ik zie niet zoals in WO II verzetstrijders onze landverraders afknallen voor het redden van levens in de grootste holocaust ooit.

Generatie wiegje in WO II snapt het stukken beter! Zeker degenen die verzetsmensen en slachtoffers in WO II hebben en hadden.

Het vierde rijk van het misdaasyndicaat Klaus en Maxima moet je te vuur en te zwaard bestrijden!

Cookies op deze website