Lightbox Image
Afbeelding:
Livestreams 15 november 2023

blckbx today #244: Zwanger vaccineren? | Nieuwe partij NLPlan | Wat is waar rond Gaza-oorlog?

Redactie Blckbx

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Schermers

Blckbx laat nieuwe partijen aan het woord die de keuze erg makkelijk maakt. Zo zie ik ook waar ik in elk geval niét op wil stemmen. Geef mij FVD maar: die durven zich duidelijk uit te spreken over de overheidsleugens m.b.t. stikstof, CO2, corona, klimaat. Ook wil FVD geen olie op het Israël/Palestina vuur, en streven ze naar vredesbesprekingen, net als over Rusland/Oekraïne. Dat we met propaganda te maken hebben bij Israël/Palestina is terecht goed belicht. Helaas is er hier ook overheidspropaganda om hun narratief te laten zegevieren, en worden andere meningen dan die van de overheid als nepnieuws en desinformatie gelabeld.

Lam

Naar de dodelijke bijwerkingen [gevaar voor zwangeren en ongeboren kind] van de ´covid vaccins´ is wel degelijk al bergen onderzoek gedaan. Bergen bewijs hierover zijn inmiddels gepubliceerd. Zie o.a. Childrens Health Defence.
Laat hier glashard bewijs zien van de grootste genocide aller tijden en wat daar achter zit a.u.b. in plaats van dit zoetsappig gepraat. Weer een hele slechte uitzending. Het begint steeds meer op main stream te lijken.

Cookies op deze website