Lightbox Image
Afbeelding:
Speciaal voor blckbx-kijkers: tijdelijk € 25,- korting

Online cursus Ab Flipse: 'Survive Our System; hoe bescherm ik mijn geld'

Financieel expert Ab Flipse was woensdag 8 februari jl. te gast bij blckbx today. Hier gaf hij zijn visie op de huidige en komende mondiale (financiële) ontwikkelingen. Voor degenen die graag meer willen weten over het beschermen van vrijheid, veiligheid en vermogen heeft hij de online cursus 'Survive Our System; hoe bescherm ik mijn geld' ontwikkeld. Speciaal voor blckbx-kijkers hebben we een kortingscode hiervoor.

Blckbx affiliate ab flipse

Speciaal voor blckbx-kijkers: € 25,- korting!

Het zijn financieel stormachtige tijden. Veel mensen vragen zich daarom af hoe ze hun vrijheid, veiligheid en vermogen kunnen beschermen. In deze basiscursus geeft Ab Flipse inzicht en concrete tips om zelf toe te passen. De training bestaat uit 10 delen (+1 up-to-date bonusmodule van december 2022) waarin onderwerpen worden behandeld zoals de economische situatie, hypotheek aflossen of niet, goud en zilver, crypto, CBDC en preppen/noodpakketten.

Ben je benieuwd naar het hele pakket? Lees meer over 'Survive Our System; hoe bescherm ik mijn geld'.

Speciaal voor blckbx-kijkers kunnen wij € 25,- korting aanbieden op deze veelomvattende cursus. Gebruik hiervoor de kortingscode BLCKBX25 bij het afrekenen.

Deze actie was geldig tot en met 17 maart 2023 en is daarom nu afgelopen.

Disclaimer: Als je gebruik maakt van deze actie, dan krijgt stichting blckbx een klein percentage hiervan. Dit soort samenwerkingen doen wij alleen met derden waarvan wij vinden dat dit past bij blckbx en haar kijkers. Ook is dit een manier die kan helpen om blckbx verder te laten groeien.

Gratis e-book: 'Bereid je voor op een crisis' - inclusief preplijst

In dit gratis e-book hebben Ab Flipse en zijn team een overzicht gemaakt van een aantal praktische handvatten om om voorbereid te zijn op een crisis. Dit e-book bevat daarom ook een handige preplijst.

Cookies op deze website