Lightbox Image
Afbeelding:
Als het niet 'mag', dan moeten we het er júíst over hebben

We móéten de oversterfte bespreken

Zondag 2 oktober jl. werd een uitzending van blckbx door YouTube verwijderd. De reden? Onze content zou het beleid tegen 'misleidende medische informatie' schenden. Hierdoor kon blckbx veertien dagen geen content op het eigen YouTube-kanaal plaatsen of via het platform streamen. Nu blckbx uit 'het strafbankje' is, kunnen we maar één ding doen: ons blijven uitspreken!


UPDATE 9 DECEMBER 2022

Na een uitgebreide uitvraag bij een advocatenkantoor hebben we het advies gekregen dat een verzet door blckbx tegen YouTube als kansloos wordt geacht. Hoewel we er een showproces van wilden maken, hebben we toch besloten om géén rechtszaak tegen YouTube aan te spannen.

MAAR... in plaats daarvan gaan we in 2023 een grote campagne uitrollen met betrekking censuur. Flavio legt het uit in deze video.

Donatie terugkrijgen?

We snappen dat je wellicht bewust hebt gedoneerd voor de rechtszaak en dat je het misschien jammer vindt. Mocht dat bij jou het geval zijn en je wil je geld terug, dan kan dat. Let wel, we gaan dus in 2023 wél een andere campagne over censuur doen. Dus we zullen zorgvuldig omgaan met de donaties.

Wil je echter je donatie terugkrijgen? Geen probleem! Stuur een mail naar finance@blckbx.tv en we nemen verder contact met je op om het af te handelen

Als wij niet meer kunnen doen wat nodig is, wie doet het dan wel?
Blijf ons steunen, juist NU!
Juist nu blijven uitspreken

Bekijk onze eerdere oproep in de onderstaande video.

Oordeel zelf: bekijk het fragment met prof. dr. Theo Schetters

De blckbx today uitzending van 26 september jl. werd door Youtube verwijderd wegens 'misleidende medische informatie'. Hierin duidde immunoloog prof. dr. Theo Schetters een Japanse peer-reviewed studie waarin vier jonge en gezonde mensen vlak na een coronavaccinatie overleden. Ook ging het over de oversterfte in Nederland.

De olifant in de kamer werd benoemd, maar er is nooit gezegd dat er een causaal verband is tussen de oversterfte en coronavaccinaties. Professor Schetters was voorzichtig in zijn woordkeuze en maakte geen harde claims, maar pleitte vooral voor meer onderzoek en het bespreekbaar maken van deze kijk- en denkrichting.

Het gaat namelijk over duizenden mensen die maandelijks meer sterven dan verwacht, waar onze overheid geen verklaring voor heeft en die niet coronagerelateerd zijn.

Vind jij ook dat dat juist bespreekbaar moet zijn? Deel dan deze pagina en/of het fragment met degenen die jou lief zijn. We moeten het erover hebben!

Als wij niet meer kunnen doen wat nodig is, wie doet het dan wel?
Blijf ons steunen, juist NU!
Juist nu blijven uitspreken

We blijven ons uitspreken: juist in deze informatieoorlog!

We gaan alsnog naar de rechtbank om ons te verweren tegen de beslissing van YouTube om de betreffende video te verwijderen en niet terug te plaatsen. Natuurlijk kun je denken dat het zinloos is. Ongeacht de uitslag vinden wij het zinvol dit kort geding te voeren. We strijden voor gerechtigheid en schrijven met elkaar geschiedenis. Deze zaak wordt een nieuwe mijlpaal, een ijkpunt van het morele kompas van onze rechtsstaat. De dienstdoende rechter kan daarin zijn of haar verantwoordelijkheid niet ontlopen.

Simpelweg stellen dat YouTube het recht heeft deze video te verwijderen, omdat ze een uitgever zijn en geen platform, dat gaat niet op als het om leven of dood gaat. De rechter moet beseffen dat de uitspraak zwaarder dan ooit beladen zal zijn, als binnen afzienbare tijd blijkt dat de zorgen van prof. dr. Schetters terecht waren. Dan is de uitspraak cruciaal geweest voor het wel of niet laten bestaan van het wetenschappelijk debat over leven en dood.

Natuurlijk is het voor blckbx mogelijk om geen gebruik te maken van YouTube, maar juist te kiezen voor alternatieven zoals Rumble, Odysee of Bitchute. Helaas gaat dit ten koste van ons bereik en juist dat is essentieel als het gaat om leven en dood.

Kortom, wij zullen doen wat nodig is. Wij pakken onze verantwoordelijkheid en zullen niet wegkijken in deze informatieoorlog die helaas wordt gestreden met ongelijke wapens. Doe jij mee?

Cookies op deze website