Lightbox Image
Afbeelding:
De nieuwe blckbx-studio gaat binnenkort open!

Studio Paradiso: met nieuwe programma's én prachtige evenementen!

Binnenkort is het zover, want dan opent Studio Paradiso haar deuren! Een nieuwe studio met tal van mogelijkheden voor iedereen die blckbx een warm hart toedraagt. De politieke podcast De Verkenners wordt daar nu al opgenomen, maar er gaan nóg meer programma's komen. Daarnaast is de studio zeer geschikt voor kleinschalige, verdiepende en inhoudelijke evenementen met een vele bekende blckbx-gezichten, maar ook met nieuwe en verrassende namen.

Studio Paradiso banner

Benieuwd naar de updates over Studio Paradiso? Meld je aan voor de Studio Paradiso nieuwsbrief!

Van filmvertoningen tot aan lezingen en van bijzondere muziekoptredens tot inspirerende colleges; in Studio Paradiso kan je een zeer breed aanbod aan evenementen verwachten. De agenda wordt nu volop gevuld en de aftrap is al op vrijdag 26 april aanstaande met niemand minder dan hoogleraar waarschijnlijkheidsrekening Ronald Meester! Hij zal een verfrissend college geven over kunstmatige intelligentie.

Maar we kunnen al nog meer namen onthullen:

  • Niemand minder dan Wim 'the Iceman' Hof zal een uniek 'unplugged' muziekoptreden geven.
  • Wetenschapsjournalist Marcel Crok geeft een college over 'De Staat van het Klimaat'.
  • Of wat te denken van een persoonlijke filmavond met Huibrecht Boluijt, Daan de Wit, Sietske Bergsma, Maurice de Hond of andere bekende namen...?
  • en dit is nog maar een voorproefje...

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de speciale nieuwsbrief!

We werken aan een nieuwe website waarop de volledige agenda te zien is en waar je direct een ticket kan bemachtigen. Wil je als eerste hiervan op de hoogte zijn, meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Informatie over hoe blckbx persoonsgegevens verwerkt, kun je vinden in onze privacyverklaring.
Cookies op deze website