Lightbox Image
Afbeelding:
Ben jij erbij?

Deelnemen en bijwonen van het stikstofdebat op woensdag 22 juni

Woensdag 22 juni aanstaande wordt een historische dag: de boeren keren letterlijk en figuurlijk Den Haag de rug toe. Zij zullen daarom niet in de Hofstad demonstreren, maar ergens anders in het midden van het land. Bij blckbx willen we hier graag een waardige live-registratie van maken waarvoor we een crowdfund hebben opgezet.

"blckbx special - stikstof": Ben jij er LIVE bij?

Naast de live-registratie van het boerenprotest, is er op woensdag 22 juni ook een speciale live-uitzending omtrent 'Stikstof'. Ben je een wetenschapper, een politicus of een bezorgde burger? Jij kan erbij zijn. Met voorstanders en tegenstanders van dit beleid willen we een open en eerlijk debat voeren, LIVE in de uitzending.

Meld je hieronder aan en wie weet nodigen we je uit voor deze speciale uitzending! (LET OP: beperkt aantal plaatsen)

Jouw gegevens

Naam
Ik vind de stikstofplannen... *

Wil je iemand meenemen?

Naam gast *
Informatie over hoe blckbx persoonsgegevens verwerkt, kun je vinden in onze privacyverklaring.
Crowdfunding: live-registratie van het boerenprotest op 22 juni a.s.
Doneer
22 06 15 boerenprotest crowdfunding

Met elkaar maken we deze bijzondere live-uitzending mogelijk!

Op dit moment is het nog niet helemaal duidelijk op welke manier(en) actie gevoerd gaat worden, maar blckbx zal erbij zijn! Wij zien het als onze journalistieke taak dat dit boerenprotest door zoveel mogelijk mensen gezien moet worden en op een manier belicht moet worden zoals andere media dit waarschijnlijk niet gaan doen.

Naast de live-registratie is er ook een een speciale live-uitzending met voor- en tegenstanders van het stikstofbeleid. Omdat dit veel extra inspanningen en middelen vergt, hebben we hiervoor ook extra funding voor nodig om dit voor elkaar te krijgen. In welke vorm is nog niet duidelijk, want dat hangt af van het opgehaalde bedrag. Maar hoe meer er wordt opgehaald, hoe meer wij die dag kunnen doen. Denk hierbij aan één reporter (+cameraman) live ter plaatse, meerdere reporters op verschillende plekken (in Nederland) of... zelfs een helikopter zoals dit ook gebeurde tijdens de demonstratie op 3 oktober 2021.

Help ons om deze belangrijke uitzending mogelijk te maken, want het gaat ook om jouw toekomst!

Cookies op deze website