Lightbox Image
Afbeelding:
Tech & Media 19 april 2024

Studio Paradiso is geopend! Bekijk de komende evenementen!

Redactie Blckbx
Studio paradiso neon on black

Met veel dank aan vrijwilligers, donateurs en sponsoren is het zover; Studio Paradiso is klaar voor gebruik! De nieuwe studio van blckbx biedt niet alleen ruimte voor nieuwe programma's, maar is ook een nieuwe magische plek voor unieke evenementen dankzij de kleinschaligheid ervan.

Check de komende filmvertoningen en colleges in Studio Paradiso!
Meer informatie & tickets
Studio Paradiso Logo Black Background

Aftrap op vrijdag 26 april a.s. - Nog kaarten beschikbaar!

Op vrijdag 26 april trapt prof. dr. Ronald Meester af met het allereerste college in Studio Paradiso. Hij is hoogleraar Waarschijnlijkheidsrekening aan de Universiteit Leiden en schreef onlangs een boek over kunstmatige intelligentie, onder de titel ‘De onttovering van AI, een pleidooi voor het gebruik van gezond verstand’. Meester zal een college geven over AI zoals hij dat ook op de universiteit doet. Na zijn voordracht is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen en gezamenlijk na te praten aan de bar.

Daarna kan je ook live aanwezig zijn bij het nieuwe programma 'De Wereld Is Vierkant'. Meer informatie over dit programma volgt!

Bekijk de komende evenementen!

De agenda is al rijk gevuld met meer dan 40 evenementen. Denk aan filmvertoningen (met Q&A) van o.a. Thierry Baudet, Mattias Desmet en vele anderen. Onder meer Marcel Crok, prof. dr. Theo Schetters en Bram Bakker geven colleges en er zijn meerdaagse cursussen van Pierre Capel en Christian Kromme!

Bekijk de docu 'Dood door schuld' in Studio Paradiso + Q&A met Maurice de Hond en Frank de Rooij
Koop ticket(s)
Voorkant docu dood door schuld 842x474
Lees meer over:

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Cookies op deze website