Lightbox Image
Afbeelding:
Ga jij presenteren bij blckbx?

Vacature: Presentator (M/V)

blckbx is het snelst groeiende onafhankelijke online nieuwsplatform van Nederland met internationale ambities. Wij werken aan een hoogwaardige programmering waarin veel onbesproken thema’s worden behandeld en problemen maar ook systemen worden blootgelegd. Met meer dan 3,5 miljoen views per maand en 155.000+ abonnees bouwen we aan een journalistiek nieuws- en actualiteitenplatform waarin dagelijkse journaals onze pijlers gaan vormen. Dat vraagt om een verdere professionalisering en uitbreiding van ons team.

Profielschets

Voor het binnenkort te lanceren nieuws- en actualiteitenprogramma zoeken wij een ervaren en getalenteerde presentator (m/v). Je bent een journalistiek dier, die boven op het nieuws zit en snapt wat er leeft in de samenleving. Je bent een teamplayer, hebt geen 9-tot-5 mentaliteit, bent intrinsiek gemotiveerd en begrijpt maar al te goed waarom blckbx keihard nodig is. Je hebt al de nodige ervaring als presentator maar je drive is vooral een bijdrage leveren aan zuivere journalistiek waarbij de vragen worden gesteld die al bijna twee jaar niet of nauwelijks aan bod komen. Live presenteren schrikt jou niet af maar ook het halen van een quote als reporter in het land spreekt je aan.

Redactieteam

In je dagelijkse bezigheid werk je toe naar een journaal dat aan het begin van de avond wordt opgenomen. Hierin stem je af met het redactieteam dat de meest relevante actualiteiten zijn besproken en samengevoegd tot een waardevolle uitzending waar kijkers dagelijks voor terugkomen. Ook ben je inhoudelijk genoeg om een substantiële bijdrage te leveren aan de onderwerpen en insteek. Je presenteert immers niet alleen maar…je hebt de uitzending in de vingers en “owned” het onderwerp en de uitzending tot in de puntjes.

Wij bieden:

  • Een vergoeding o.b.v. 40 uur in de week;

  • Een gezellig, ambitieus en enthousiast team;

  • Ruimte voor het uitvoeren van nieuwe initiatieven en ideeën;

  • Een werkplek in de nieuwe Blckbx-studio met als standplaats Edam (NH);

Meer informatie?

Heb je vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met Lester Rietveld via HR@blckbx.tv

Enthousiast?

Wij zullen een screening test doen waar de door ons geselecteerde kandidaten voor worden uitgenodigd.

Wat moet je doen?

Maak twee items van maximaal twee minuten die bestaan uit informatie die afgelopen week tot je is gekomen. Hiervan dient één item over Nederlandse politiek te gaan en de ander is vrij in te vullen. Voor de aankleding van de items mag je alle mogelijkheden gebruiken zoals fragmenten die jouw verhaal ondersteunen. Kortom, wees vooral creatief en overdonder ons!

Daarnaast ontvangen we graag een motivatiebrief en je CV.

Reageren kan via HR@blckbx.tv

Cookies op deze website