Lightbox Image
Afbeelding:
Zorg dat blckbx blijft bestaan

Crowdfunding - Help mee!

Blckbx verkeert in nood. De donaties zijn al maanden niet meer afdoende. Daarom hebben we harde keuzes gemaakt. Keuzes om te blijven bestaan en tóch minimaal 3 keer per week een kwalitatieve uitzending te leveren, zoals jullie van ons mogen verwachten.

Zorg dat blckbx blijft bestaan 16x9

We geven niet op, want dat is precies wat onze tegenstander hoopt; dat we gedemoraliseerd raken en ermee moeten stoppen. Maar niets is minder waar; wij blijven hier op onze post, want er is werk aan de winkel en we zijn strijdvaardiger dan ooit.

Tijdens onze speciale live uitzending van 3 juni hebben we een helder plan gepresenteerd waarmee we ook weer kunnen opveren als het tij keert. Dit is namelijk geen eindpunt, dit is een hobbel. We hebben alleen nu wel hulp nodig.

Maar we leven in vertrouwen. Vertrouwen dat jullie ons niet laten vallen in deze lastige fase. Vertrouwen dat we samen de doelstelling van onze crowdfundcampagne gaan realiseren. Dank daarvoor namens ons hele team en eigenlijk iedereen die onafhankelijke journalistiek steunt. Want zo bouwen we een solide basis waarmee blckbx blijft bestaan!

Zorg dat blckbx blijft bestaan. Steun ons via de crowdfunding.
Help mee
Zorg dat blckbx blijft bestaan 16x9
Cookies op deze website