Lightbox Image
Afbeelding:
Kom jij het blckbx-team ondersteunen?

Vrijwilligers gezocht

Met drie uitzendingen per week en een rijk gevulde agenda in Studio Paradiso draait blckbx op volle toeren. Dat kunnen we niet zonder een team van zeer betrokken vrijwilligers. En daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken.

Kom jij ons team versterken en ondersteunen?

Wil jij een bijdrage leveren aan onze missie door te helpen bij het operationele reilen en zeilen in de blckbx studio in Edam? We kunnen wel wat hulp gebruiken bij:

  • het koken van een gezonde maaltijd voor het team op maandagavond (voor circa 15 personen),
  • of daarbij helpen,
  • lichte opruim- en schoonmaakwerkzaamheden (zoals de vaatwasser inruimen bijvoorbeeld),
  • meehelpen bij de lezingen, colleges en filmavonden en -middagen in Studio Paradiso (ontvangen van de gasten, drankjes inschenken etc.).

Wat bieden we jou?

Een sleutelrol in de totstandkoming en continuïteit van alle blckbx programma's, enorme dankbaarheid en een team ontzettend leuke collega's. Ook kom je terecht in een gezellig groepje met andere vrijwilligers, zodat je niet op vaste basis hoeft te helpen (dit mag natuurlijk wel).

Enthousiast?

Vind jij het leuk om ons te helpen en ben je in de gelegenheid om in de avond naar Edam te komen? Stuur dan een mail naar hr@blckbx.tv met je naam en contactgegevens en geef aan wat je graag zou willen en kunnen betekenen. We gaan graag met je in gesprek!

Cookies op deze website