Lightbox Image
Afbeelding:
Livestreams 20 oktober 2023

blckbx today #233: HCQ wél effectief tegen COVID-19? | Spionagesoftware | Van Haga over EU-surveillance

Redactie Blckbx

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
SoSa

Fuck de (R)overheid echt, ze doen niets goed, trekken ons oorlog in, 1000 miljard over de balk voor 0,000036 C winst(verwaarloosbaar) storten ons de armoede in voor niets, terwijl China & India 3 miljard mensen dit niet doen is alles wat wij besparen in 10 jaar doen hun in 1 dag.

Dan nog moet alles van ons blood en zichtbaar zijn terwijl hun steeds meer geheim houden en liegen en bedriegen alsof dat hun hoofdtaak is... Slaat helemaal nergens op.
Ook alles duurder maken en iedereen richting dezelfde inkomen pushen voor de basic income om alvast te wennen dat als AI veel werk overneemt, mensen genoeg gaan nemen met zo'n basic income.

Skydisc1

Als ik nu eens terugkijk naar mijn jonge jaren toen de overheid nog voor de Nederlander was is dit toch wel een schril contrast met de huidige volksverlakkers en landverraders. De enige partijen die nog voor ons de Nederlander zijn worden gedemoniseerd, zwart gemaakt , tegengewerkt en zeer onfatsoenlijk genegeerd. Kijk hoeveel Kamerbezetting er is als deze rechtse partijen heel fatsoenlijk, gedegen en inhoudelijk hun woord doen en indien er dan nog zitten hoe ze demonstratief op hun telefoonspeeltje zitten te gluren. Totale minachting.
STEM ZE WEG.

Cookies op deze website