Lightbox Image
Afbeelding:
Binnenland 15 juni 2023

‘Wakker worden moet een beetje traumatisch zijn’ – Simone Kerseboom (FVD)

Redactie Blckbx

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Werner

Flavio, het alibi voor dit gesprek was om te laten zie dat realistische, rechtsdenkende mensen gewoon mooie mensen zijn. Niet verzuurd. En met alle respect, wil niet seksistisch worden, maar Simone is ook een mooie vrouw om te zien. Dat is bij linkse vrouwen vaak niet het geval. Zijn vaak verzuurde types en staan niet open voor andere meningen en een foute uitstraling hebben.
Verder een mooi en leuk gesprek. Ga zo door. Mensen moeten wakker worden, al ben ik bang dat het overgrote deel van Nederland deugders zijn.

Killian

Het gesprek komt niet echt op gang en blijft ergens hangen. Flavio, het was wellicht confronterend voor jouw persoonlijk omdat er min of meer en onverwachts je een spiegel werd voorgehouden. Je trachtte voor jezelf te legitimeren om een middenweg te bewandelen om zo je doelen te bereiken. En Simone reageerde precies zoals het haar betaamde authentiek en eerlijk en dit bracht je in verwarring. Simone is behalve een schoonheid een bijzonder intelligente , sterke en authentieke persoonlijkheid die zich op geen enkele manier of zelfs maar de behoefte voelt zich ooit te moeten schikken naar de goedkeuring van anderen!

Cookies op deze website