Lightbox Image
Afbeelding:
blckbx insights: 18 november 2022

blckbx insights: Maak jij al gebruik van een VPN?

Met blckbx insights proberen we inzicht te krijgen én te geven in diverse onderwerpen en kwesties die passen bij blckbx en haar kijkers. Denk hierbij aan een poll om jullie mening te vragen of dat wij tips en tricks geven over bepaalde onderwerpen. Inzicht bieden is in ieder geval het doel!

Bekijk de toelichting van David in blckbx today

Uitslag "Maak jij al gebruik van een VPN?" op vrijdag 25 november 2022

Insight vpn result

Vraag: Maak jij al gebruik van een VPN? 

De Franse overheid heeft videoplatform Rumble verzocht om alle Russische nieuwsbronnen uit te sluiten van haar platform. Als reactie hierop heeft het videoplatform besloten om hun diensten voorlopig niet beschikbaar te stellen in Frankrijk. Dit heeft helaas tot gevolg dat alle blckbx-uitzendingen die via Rumble worden verzorgd niet te zien zullen zien voor kijkers uit Frankrijk.

Zij kunnen alsnog naar blckbx kijken door over te schakelen naar het het blckbx YouTube kanaal óf door gebruik te maken van een VPN-server. De laatste oplossing kan sowieso een handige en toekomstbestendige manier zijn om gebruik te blijven maken van internet, juist wegens alle ontwikkelingen die er zijn ten aanzien van censuur en wetgeving.

Meer weten over een VPN?

Wil je meer weten over een VPN? Je kan er nu voordelig kennis mee maken, want er is momenteel een Black Friday-actie bij Nord VPN, speciaal voor blckbx-kijkers. Via deze link krijg je maar liefst 68% (!) korting én drie maanden gratis de VPN-dienst. Wees er wel snel bij, want deze actie is maar tijdelijk beschikbaar.

Disclaimer: Als je gebruik maakt van deze actie van Nord VPN, dan krijgt stichting blckbx een klein percentage hiervan. Dit soort samenwerkingen doen wij alleen met derden waarvan wij vinden dat dit past bij blckbx en haar kijkers. Ook is dit een manier die kan helpen om blckbx verder te laten groeien.

Als wij niet meer kunnen doen wat nodig is, wie doet het dan wel?
Blijf ons steunen, juist NU!
Juist nu blijven uitspreken
Cookies op deze website