Lightbox Image
Afbeelding:
Tech & Media 06 april 2023

Oud NOS-directeur Bauke Geersing grillt NPO, media en kabinet

Redactie Blckbx

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Schermers

Er zou in de Kamer volgens jullie niet over de geschiedenis van de aanloop naar het Oekraïne/Rusland conflict zijn gesproken? Dat is onjuist. Ralf Dekker en anderen van Forum voor Democratie hebben duidelijk diverse malen de oorsprong van het conflict belicht. Baudet organiseerde er indertijd zelfs een referendum over: het associatieverdrag EU/Oekraïne. Baudet (niet met pensioen!) sprak toen voorspellende woorden: Er komt oorlog van. Helaas krijgen FVD'ers voor hun moed, net als in de MSM, niet de credits die zij verdienen. Idem over ''crisissen'': corona, CO2, klimaat enz. Baudet en FVD wordt ook in Blckbx.tv veelal genegeerd.

nobody

wat rutte doet is in opdracht van zijn algemeen bekende bron klaus swab en zijn WEF cult.
Rutte is idd machtgeil, maar niet op een positie in NL, hij heeft zijn pijlen gericht op de world order die de WEF cult wil introduceren, hij denkt dus echt dat hij een plaatsje heeft bemachtigd naas zijn geliefde heerser en meester klaus swab.
Rutte en co kunnen niet meer nadenken zij laten het denken over aan klaus swab en doen alles uit naam van de WEF cult, ze laten het niet zo bekend weten maar de eenzijdige wereld wijde woorden en acties laten dat wel zien aangezien ze de zeflde verwoordingen en acties hebben dat het wel vanuit een bron moet komen

Cookies op deze website