Lightbox Image
Afbeelding:
Binnenland 23 december 2022

Bezoek nu de blckbx-webshop en maak een stijlvol statement!

Redactie Blckbx
PS 2022 12 22 Webshop C
1:00

De afgelopen weken was de webshop al toegankelijk voor blckbx-buddy's, maar nu kan iederéén zijn favoriete item bestellen om zowel stijlvol als functioneel een statement te maken.

Speciaal voor de koude maanden kun je momenteel kiezen uit winterse producten, om te laten zien dat je blckbx een warm hart toedraagt. Neem nu een kijkje in de webshop en kies uit onderstaande artikelen, die je natuurlijk ook aan iemand cadeau kunt doen.

  • De blckbx-muts is nu al een klassieker. Tijdens de pilot-fase voor buddy's was deze warmhouder niet aan te slepen. En hij is nu in drie uitvoeringen verkrijgbaar!
  • De blckbx-sjaal past perfect bij de muts. Hij is water- en kreukbestendig, kleurvast én comfortabel. Deze eyecatcher houdt je warm, maar door het design is hij ook ideaal als accessoire op een bijeenkomst of als statement op het schoolplein.
  • De blckbx-koffiemok is uitermate geschikt om tegelijkertijd je cafeïne-booster in weg te sippen én je regime-loyale collega’s mee te sarren.

De komende tijd zul je uit nog meer artikelen kunnen kiezen. Het is nog geheim welke dat zijn, maar voor de fietsfanaten kunnen we alvast verklappen dat er ook blckbx-wielershirts aangeboden zullen worden!

Steun blckbx en maak onderdeel uit van de blckbx buddy community!
Word blckbx buddy
Blckbx buddy no url
Lees meer over: blckbx Webshop

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Wappie

Hallo beste Wakkere Mensen .
Blij dit te hebben gevonden. Ik heet Brian Wander en heb een duidelijke mening die gestaafd gaat met heel veel onderzoek ,
Wij nederlanders leven al lang in een leugen. Iets dat still word gehouden omdat ze Anders niet nog meer van ons kunnen stelen.
Sinds het aftreden van wilhelmina, is er geen wettelijke troonopvolger geweest die de troon op eiste. Juliana was geen dochter van wilhelmina. Ze kreeg 2 miskramen en probeer het weer en kreeg een kind met het downsyndroom.
Na haar kind te hebben weggedaan adobteerde ze dus juliana. Alles daarna is niet wettig, geen monarchie, geen beediging van Rutte

Cookies op deze website