Lightbox Image
Afbeelding:
Binnenland 03 mei 2022

Flavio Pasquino bij ON: “Door massa-immigratie verdwijnen nationale culturen”

Redactie Blckbx
2022 05 03 Flavio bij ON
01:10

Programmamaker Flavio Pasquino was dinsdag te gast bij Ongehoord Nieuws. Daar sprak hij met politicus Wybren van Haga (BVNL) en Frans van der Werf van Nexit Denktank over onderwerpen die deze week ook aan de blckbx-desk werden besproken.

Aan tafel bij Ongehoord Nieuws bespraken zij de wob-documenten over hydroxychloroquine (HCQ), de digitale identiteit en de voortdenderende Europese eenwording. Ook gingen zij in op de inspanningen van journalisten Hans Knoop en Arnold Karskens om nog niet veroordeelde oorlogsmisdadigers alsnog berecht te krijgen.

Verder praatten de drie uitgebreid over massa-immigratie, wat volgens Pasquino niet los gezien kan worden van de Europese eenwording: “Door massa-immigratie verdwijnen nationale culturen, waarvoor in de plaats een Europese identiteit kan ontstaan. Dan wordt het veel makkelijker om een Europese superstaat te realiseren, met bijvoorbeeld een Europese grondwet. Dat zou nu nooit lukken.”

Bekijk hier de hele uitzending van Ongehoord Nieuws. Hieronder staan twee korte fragmenten over HCQ en massa-immigratie.

Over stichting blckbx

Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we ervoor zorgen dat we de kosten zo minimaal mogelijk houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je dit artikel waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Cookies op deze website