Lightbox Image
Afbeelding:
Binnenland 06 augustus 2022

Internationale wetenschappers naar Nederland voor “Science Summit – Uncensored”

Redactie Blckbx
Csm Zelfcensuur i Stock 675757614 f7b7d90217
3:00

Wetenschappers uit heel Europa zijn dit weekend naar Nederland gekomen om de bijeenkomst ‘Science Summit – Uncensored” bij te wonen. Tijdens dit tweedaagse congres delen nationale en internationale wetenschappers ongecensureerd hun kennis over covid-19, Agenda 2030 en de Nieuwe Wereld Orde.

De eerste dag van het congres staat volledig in het teken van het delen van wetenschappelijke kennis over covid-19. Prof. dr. Pierre Capel is emeritus-hoogleraar experimentele immunologie en opent het congres met een kwantitatief overzicht over het SARS-CoV-2 virus, waarbij onder andere de IFR (infection fatality rate) aan bod komt.

Daarnaast wordt de toepasbaarheid van de PCR-test uitvoerig besproken door Oostenrijker prof. MD dr. microbiologie Martin Haditsch. Potentieel effectieve medicatie zoals HCQ, zink en ivermectine worden op dit congres niet in de doofpot gestopt.

Agenda 2030

Het programma van het congres bestaat uit wetenschappers van een grote verscheidenheid in wetenschappelijke disciplines. De tweede dag van het congres zullen wetenschappers zoals mr. dr. Raisa Blommestijn, prof. dr. Richard Werner en prof. dr. Paul de Hert spreken over Agenda 2030 en ‘the great reset’.

De rol die de WHO (world health organisation) en het WEF (world economic forum) hierin spelen komen uitvoerig aan bod. Op deze dag zullen ook thema’s als klimaatlockdowns, digitaal geld het DigitalID aan de orde komen. Reiner Fuellmich sluit de dag af met een online interview over juridische zaken waar hij momenteel mee bezig is.

Videoboodschap Robert F. Kennedy Jr.

Op vrijdagavond werd het congres geopend door een videoboodschap van onder andere Robert F. Kennedy Jr. In de videoboodschap laat hij weten dat steeds meer uitspraken over covid-19 en de daarbij horende vaccinaties die hij in het begin van de covid-pandemie maakte, steeds meer worden erkent als waarheid. Robert F. Kennedy noemt als bewijs de clinical trials van onder andere Pfizer en Moderna waaruit blijkt dat Antibody Dependent Enhancement zou kunnen optreden bij vaccinatie.

Robert F. Kennedy motiveert de luisteraars om niet te stoppen met het spreken van de waarheid en om te blijven vechten voor toekomstige generaties. Naast Robert F. Kennedy Jr. lieten ook de Duitse microbioloog Sucharit Bhakdi en politicus/longarts Wolfgang Wodarg een videoboodschap horen tijdens de opening van het congres.

Het congres "Science Summit - Uncensored' vindt plaats op 6 en 7 augustus en wordt georganiseerd door de organisatie 'Voorwaarheid'. Tickets voor het congres zijn te koop via: https://voorwaarheid.nu


Over stichting blckbx

Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we ervoor zorgen dat we de kosten zo minimaal mogelijk houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je dit artikel waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Cook

Wat is de algemene conclusie van dit wetenschappelijke top bijeenkomst? Kunnen de minder hooggeleerden hier iets mee doen?

Cookies op deze website