Lightbox Image
Afbeelding:
Binnenland 05 juli 2022

Neuroloog Jan Bonte gearresteerd om bekendmaken identiteit Romeo's

Redactie Blckbx
2022 07 05 jan bonte

Maandagavond is neuroloog dr. Jan Bonte opgepakt. Hij zou op zijn twitteraccount The Stinging Bumblebee de identiteit van 'Romeo’s', agenten in burger, hebben onthuld. Romeo's zijn omstreden omdat ze door critici worden beticht van het uitlokken van rellen.

Wat officieel precies ten grondslag ligt aan de arrestatie van Jan Bonte is niet bekend. Wel kwam hij eerder op maandag onder vuur te liggen omdat hij de identiteit van een Romeo met de voornaam Mustafa zou hebben prijsgegeven.

“Leuk dat je er morgen weer bij bent, Mustafa. Vergeet je boksbeugel en je bivakmuts niet?,” schreef Bonte op zijn twitteraccount, dat inmiddels is verwijderd. “Misschien krijg je wel een koekje: met wat stikstof. En een scheutje ammoniak in je koffie.” #Romeos

Naast de naam van Mustafa zou Bonte ook de namen van andere Romeo's hebben genoemd.

Op Twitter wordt onthutst en woedend gereageerd op de arrestatie van Bonte.

“Vanavond is mijn goede vriend neuroloog Jan Bonte gearresteerd,” schrijft huisarts Els van Veen. “Tot hij is vrijgelaten stop ik met twitter. Ik wens jullie een opnieuw vrij Nederland toe, waarin we veilig zijn om vrijuit te spreken, zonder angst voor censuur, ontslag, intimidatie en arrestatie.”

Willem Engel van Viruswaarheid tweet: “We hebben een nieuwe politieke gevangene, Jan Bonte, neuroloog, beleidscriticus en mensenrechtenactivist. Reden: het aantonen van criminele activiteiten van de overheid. Het inzetten van Romeo's om rellen uit te lokken is veroordeeld door de VN, toch gaat NL vrolijk verder."

Ook Bas Filippini, oprichter van Privacy First, reageert geschokt: "Met het oppakken van Jan Bonte gaat dit polarisatie kabinet een belangrijke grens over. Een groot dieptepunt voor onze democratische rechtstaat. Welke zich niet kan verdedigen tegen verrotting en infiltratie van binnenuit."

Over stichting blckbx

Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we ervoor zorgen dat we de kosten zo minimaal mogelijk houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je dit artikel waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
GTRene

Zet hem op Jan Bonte, hopelijk ben je snel weer vrij, we hebben je steun voor Nederland en haar inwoners hard nodig tegen onze corrupte Regering/MSM/DeelsPolitie/Romeo's/BuitenafLui.

Helaas zijn we in dit soort gekte beland, praten helpt niet, waarden en normen al helemaal niet, demonstreren op aangewezen plekken laat me niet lachen, het netjes houden om te janken, ja heel heel vroeger kon dat een beetje helpen, maar nu met het Grote Verraad waar bijna al de grote partijen/banken/politiek/justitie/organisaties/bedrijven in zitten, helpt legaal niks! ze gaan gewoon door tot... ja alleen tot je ze echt STOPT... definitief.

Sensis

De romeo's zijn de criminelen. Het uitlokken van een geweldsreactie door provocateurs in overheidsdienst is fascisme pur sang. Dat Jan Bonte daarover bericht en daar de namen van de criminelen bij noemt zou ertoe moeten leiden dat de criminelen worden opgepakt. Niet Jan Bonte.

Cookies op deze website