Lightbox Image
Afbeelding:
Binnenland 21 oktober 2022

Waarom zijn de Nederlandse autoriteiten zo bang voor David Icke?

Redactie Blckbx
2022 10 21 david icke
4:00

Autoriteiten doen alles om te voorkomen dat ‘complotdenker’ en ‘antisemiet’ David Icke tijdens een demonstratie in Amsterdam een toespraak houdt voor het Nederlandse volk. Waarom zijn ze zo bang voor hem?

Zondag 6 november is in Amsterdam op de Dam de anti-oorlog en anti-regeringsdemonstratie ‘No war, just peace’. Onder het motto #nietmijnoorlog zal er worden gedemonstreerd tegen de oorlog in Oekraïne maar vooral ook tegen de regering Rutte IV, de Europese Unie, de hoge energieprijzen en de inflatie, tegen het onteigenen van de boeren, de permanente coronawet en tegen de Europese digitale identiteit.

Hoogtepunt van de manifestatie zou een toespraak moeten zijn van de Brit David Icke, voormalig profvoetballer en BBC-verslaggever. Icke heeft zich de laatste decennia ontpopt tot een van de meest invloedrijke ‘complotdenkers’ ter wereld. Hij voorspelde al tientallen jaren geleden de gebeurtenissen die we nu zien gebeuren, en zegt te weten wie daarachter zitten.

Lasteroffensief

De aankondiging dat Icke naar Nederland komt, veroorzaakte de afgelopen dagen een enorme schok bij de autoriteiten. Het establishment is een groot offensief gestart in de media om te proberen om Icke in een kwaad daglicht te stellen en te verhinderen dat hij naar Nederland komt. Zo wordt van hem beweerd dat hij een antisemiet zou zijn die de holocaust ontkent, iets wat de redactie nog nergens bevestigd heeft kunnen krijgen. Ook zou hij vergaande complottheorieën aanhangen, waaronder de reptilian-theorie; dat de invloedrijke elite geen echte mensen zijn maar vermomde reptilians – reptielachtigen.

Zogenaamd vanwege de beschuldigingen heeft de gemeente Amsterdam aan de IND gevraagd of Icke de toegang tot het land kan worden geweigerd. Ook de Joodse organisatie CIDI is voor het karretje gespannen en roept op om Icke geen podium te geven. Een podium dat hoogleraar Joodse Studies Bart Wallet wel krijgt van Nieuwsuur om een oproep te doen aan de organisatoren: "Wil je echt met hem geassocieerd worden?" vraagt Wallet. Voorman Wybren van Haga van BVNL, die in eerste instantie zou meedoen aan de demonstratie, trok zich gisteren terug omdat hij niet geassocieerd wil worden met de 'antisemiet' David Icke.

Waarom?

Maar waarom wil het establishment niet dat Icke de Nederlandse bevolking op de hoogte brengt van zijn kennis? De fragmenten hieronder geven een idee, al lijkt het absurd om iemand het spreken te willen beletten vanwege diens opvattingen.

In onderstaande video uit 1998 waarschuwt David Icke met vooruitziende blik voor de globalistische plannen om een wereldregering te installeren, waardoor nationale regeringen verworden tot niets meer dan administratieve afdelingen. Ook voorziet hij in die plannen de oprichting van één centrale wereldbank, zonder contant geld maar met een eigen digitale munteenheid, die volgens Icke grote invloed zal hebben op het verdwijnen van de vrijheid van mensen. Verder ziet hij de opkomst van een wereldleger, onder de vlag van de NAVO die als politieagent van de wereld zal fungeren. Opmerkelijk is ook dat hij dan al voorziet dat de elite alle mensen zullen willen chippen. Dat zou, zo zegt Icke, niet alleen tot gevolg hebben dat de mens overal gevolgd kan worden maar ook dat mentale en emotionele processen op den duur gestuurd kunnen worden. De contouren van al deze door Icke aangestipte onderwerpen zijn de afgelopen jaren duidelijk zichtbaar geworden.

Tekst gaat verder onder de tweet

Maar Icke heeft ook een mening over het kabinet en premier Mark Rutte. "Waarom is de Nederlandse regering, een man genaamd Rutte, de premier, volledig in handen van het World Economic Forum en Klaus Schwab? Waarom heeft hij zojuist aangekondigd dat Nederland, de op een na grootste voedselexporteur ter wereld, het gemunt heeft op boeren om ze te vernietigen en van het land af te jagen? In een tijd van voedseltekorten en bevoorradingsproblemen richt u zich op de op één na grootste voedselexporteur in de wereld om zijn landbouw basis te vernietigen. Waarom doet u dat?" vraagt Icke.

Controle

"Als mensen van jou afhankelijk zijn voor wat er over is van het eten, heb je ze onder controle. Als voedsel overvloedig is en goedkoop heb je geen controle over ze. Als energie overvloedig en goedkoop is, heb je ze niet onder controle. Schaarste staat gelijk aan afhankelijkheid, afhankelijkheid staat gelijk aan controle. Dat is waarom ze zich richten op de voedselketen en de energievoorziening."

Ook het laatste fragment is momenteel erg actueel. Onderstaande video met David Icke is opgenomen in 2015. Icke geeft hierin aan dat de Verenigde Staten een oorlog met Rusland willen uitlokken via Oekraïne.

Als wij niet meer kunnen doen wat nodig is, wie doet het dan wel?
Blijf ons steunen, juist NU!
Juist nu blijven uitspreken

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
GTRene

Diep triest, je ziet waar de hand probeert te (onder)drukken en nog slapen vele mensen.

Maar via al die zo rare dingen die regering uitvoert of probeert, zullen sommige mensen wakker worden, te veel achter elkaar zaken gaat opvallen, lets hope so.

macrobody

Propaganda gaat altijd gepaard met censuur. Hoe meer censuur hoe meer we te maken hebben met propaganda.

Cookies op deze website