Lightbox Image
Afbeelding:
Binnenland 19 januari 2022

Welkom op onze nieuwe website!

Redactie Blckbx
Welkom op onze nieuwe website
2:00

Nadat YouTube twee spraakmakende interviews op onrechtmatige gronden had verwijderd werd blckbx voor een belangrijke keuze gesteld. Gedreven vanuit ambitie en bittere noodzaak werd op 25 maart 2021 blckbx ‘next step’ aangekondigd. De start van een onafhankelijk nieuwskanaal waar de toenemende censuur van Big Tech geen grip op krijgt.

Op 19 april 2021 is er een crowdfunding-campagne gestart en drie maanden later werd – inclusief directe overboekingen – het beoogde doel van 250.000 euro ruimschoots behaald. Dankzij de vele donateurs die blckbx een warm hart toedragen kunnen wij ons journalistiek platform uitbouwen en professionaliseren.

Inmiddels zijn we een half jaar verder en we hebben niet stil gezeten. Zo is er achter de schermen hard gewerkt om de website een frisse make-over te geven. Met dit nieuwe ontwerp gaan wij onze nieuwsvoorziening verder uitbreiden. Naast de veelbekeken diepte-interviews delen we hier voortaan ook journaals en nieuwsartikelen. De laatste hand wordt momenteel gelegd aan de bouw van de nieuwe studio en onze redactie is druk bezig met nieuwsgaring.

Op 9 december jl. schoven bij Flavio aan operationeel manager Lester Rietveld en uitvoerend producent Ruben Heere. Zij gaven een update over de laatste stand van zaken. Bekijk hieronder het gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van de voortgang? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en volg ons via onze social media-kanalen.

blckbx heeft de afgelopen periode van veel enthousiaste kijkers gulle donaties mogen ontvangen, dank daarvoor. Het is voor ons op dit moment noodzakelijk om met behulp van kleine donaties de kwaliteit en onafhankelijkheid van ons platform te kunnen waarborgen. Elke bijdrage daaraan helpt ons mee onze doelen te verwezenlijken en 'de onderste steen boven te krijgen’. Steun ons en maak een maandelijkse- of éénmalige donatie. Elk bedrag wordt zeer gewaardeerd!

Steun blckbx met een automatische maandelijkse donatie
Steun blckbx
Redactie 90ies style
Lees meer over: blckbx

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Patrick

Van harte gefeliciteerd met deze vernieuwing. Dit is nou de definitie van “step up your game”. Als webdesigner kan ik niet anders zeggen dan:”prachtig”.

Cookies op deze website